30. Abril 2024

Mantenen la recomanació de l’ús de la mascareta en els castells

La mascareta ha deixat de ser obligatòria, després de dos anys marcats per la pandèmia. Aquest dimecres 20 d’abril ha entrat en vigor la decisió presa al Consell de Ministres i ja no serà obligatori fer-ne ús de les mascaretes en els interiors, tot i que es mantenen algunes excepcions com al transport públic, residències o centres hospitalaris.

Un dels col·lectius que ha patit especialment durant la pandèmia ha estat el món casteller, ja que el contacte entre persones és un fet innegable. Així i tot, des d’aquest dimecres, l’ús de la mascareta ja no serà obligatori. Tot i que des de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) recomanen als castellers que en continuïn fent ús.

De fet, des de la Coordinadora recomanen molta prudència i responsabilitat a les colles i creuen prudent que els castellers facin ús de la mascareta, tant en assajos com en actuacions, sobretot en moments com en el tancament de les pinyes, o en cas que el casteller sigui considerada persona de risc.

Des de l’ens casteller insisteixen que tots els membres que formin part d’una colla castellera han de disposar de la pauta de vacunació completa i qualsevol persona que tingui sospita que ha contret la Covid-19 s’ha d’abstenir de fer castells. A més, es recomana que els locals d’assaig tinguin la màxima ventilació.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy course