01. Maig 2024

Reus torna a activar les comissaries de proximitat

La Guàrdia Urbana de Reus reobre aquest dilluns 31 de gener les Comissaries Externes de Proximitat, els punts de recollida de denúncies i d’informació per facilitar l’apropament de la policia a la ciutadania i als barris que el cos municipal de seguretat va tancar temporalment com a mesura de prevenció de la pandèmia.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i la regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, Dolors Vázquez, han comparegut en roda de premsa per informar de la reobertura i anunciar nous serveis de proximitat de la Guàrdia Urbana. Les comissaries externes de proximitat són set punts de recollida de denúncies i d’informació per facilitar l’apropament de la policia a la ciutadania i als barris.

Aquestes comissaries compten amb la presència d’agents de la Guàrdia Urbana. Són punts de referència, on la gent, quan se li plantegi un problema o dubte, pugui recórrer a l’assessorament policial de manera més accessible i ràpida que en una comissaria convencional. Abans de la pandèmia, les CEPS atenien més de 3.000 persones cada any.

Dues funcionen de dilluns a dissabte des de primera hora del matí i fins al vespre; les altres cinc són itinerants i es poden trobar cada tarda en un centre cívic. De dilluns a dissabte, de 8 a 21.30 h, a l’estació d’autobusos, a l’avinguda de Salou, 2; i a la planta baixa de l’antic Hospital, al carrer de Sant Joan, 34 B. Les altres cinc obren, de manera itinerant, als centres cívics de la ciutat. Funcionen de 17:30 a 21.30 h, coincidint amb l’horari de més activitat dels centres cívics.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free