08. Maig 2024

Qui és el nou cap dels Mossos a Tarragona? (currículum)

REDACCIÓ10 Gener, 20220

El nou cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona no és un desconegut. Vicenç Lleonart coneix el funcionament de la comissaria de Camp Clar a la perfecció. De fet, va ser el sotscap de la Regió.

Lleonart és una persona treballadora, afable, empàtica, perfeccionista i amable. No li agraden les polèmiques ni les estridències. És una persona senzilla que dedica molt de temps a la seva professió.

Lleonart en el Dia de les Esquadres a Terres de l’Ebre

El morellenc va néixer l’any 1969, està casat amb una funcionària i és pare de tres fills. Forma part de la vuitena promoció dels Mossos d’Esquadra. Les seves pràctiques les va fer a Tarragona i després va ser destinat com a agent a la Unitat Territorial Comarcal del Baix Ebre i Montsià. Fins a l’any 1999. Vicenç Lleonart és un policia experimentat i amb un interessant currículum.

Va formar part, com a sotsinspector, de la unitat de Trànsit de Tarragona i de la Metropolitana Sud. Més tard va tornar als seus orígens com a sotscap de l’Àrea Regional de Trànsit i va ser desplaçat a la comissaria del Baix Ebre fins a l’any 2011.

Fins al 2015 va ser el màxim responsable dels Mossos a l’Àrea Bàsica Policial (ABP) del Baix Camp-Priorat. Després va ser el número 2 de la comissaria de Tarragona, fins que, en 2018, el van convidar a capitanejar, com a sotscap, els destins de la Regió Policial de Terres de l’Ebre. Gairebé quatre anys després, l’intendent Vicenç Lleonart torna a Tarragona, però, en aquesta ocasió, per ser el màxim responsable de la Regió Policial.

Lleonart és d’aquells policies a qui agrada la feina ben feta i entén que ser policia a part de vocació és un servei públic. És d’aquells que cuida l’ètica i l’estètica. Repeteix molt sovint la frase “continuarem a picar pedra”. Una frase que ara mateix i amb el seu ascens professional guanya més sentit i importància que mai.

PUBLICITAT


 





Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
download udemy paid course for free