La Fira de l’Oli nou de Reus ha tancat la seva 24a edició amb un increment de visitants, amb un total de 21.082 persones que van visitar el certamen, fet que des de l’organització hagin fet una valoració molt positiva d’aquest esdeveniment celebrat a la plaça Llibertat de la capital del Baix Camp.
La Fira va comptar amb la presència del cuiner i director gastronòmic del CIB Pep Nogué, reconegut com a “Entenedor de l’Any” pel Consell Regulador de la DOP i la periodista Montse Llussà, escollida padrina de la collita d’oliva d’enguany i l’encarregada de realitzar el dissabte a la tarda el sorteig de “El teu pes en oli”.
El divendres a la tarda es van servir els 600 berenars de pa amb xocolata previstos per aquella tarda i el dissabte al matí es van servir també les 3.000 racions d’esmorzars degustació d’oli nou que s’havien preparat per a l’ocasió. Tots els tallers i activitats organitzats en el marc de la Fira es van omplir, comptant amb una gran participació.
Pel que fa als productors i elaboradors d’oli, i a falta de confirmar la quantitat exacta d’oli venut durant els dies de la Fira, des del Consell Regulador de la DOP Siurana es fa també una valoració molt positiva, ja que es van superar les previsions de venda inicials.
PUBLICITAT