30. Abril 2024

La Pobla posa en marxa un dispositiu especial per les eleccions de diumenge

L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet, d’igual manera que altres consistoris com el tarragoní, posa en marxa un protocol especial de prevenció de covid per les eleccions del 14 de febrer. L’objectiu és que pugui exercir el seu dret a vot el nombre més gran de ciutadans possible. En aquest sentit, la primera d’aquestes mesures consisteix en la reubicació d’una de les quatre taules que, habitualment, donen servei als pobletans en l’exercici del seu dret de sufragi. Si bé aquestes quatre taules acostumen a ubicar-se a l’interior del Pavelló municipal, en aquesta ocasió una de les taules serà traslladada a un punt de votació diferenciat, com és l’Escola Mare de Déu del Lledó.

Pel que fa al Pavelló, les tres taules restants estaran àmpliament separades i disposaran, tal com succeirà a la taula de l’Escola, de recorreguts diferenciats i de sentit únic per a l’accés i sortida dels votants. És a dir, els electors només podran accedir al recorregut unidireccional de la taula assignada, respectant sempre les normes de seguretat sanitària establertes.

Aquestes consisteixen en l’obligatorietat de l’ús de mascareta en tot moment, la desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic i el respecte de la distància de seguretat, fixada en 1,5 metres. Per facilitar el compliment d’aquesta normativa, l’Ajuntament de la Pobla habilitarà punts d’accés segur amb dispensador de gel hidroalcohòlic i control de la mascareta i, també, senyalitzarà amb marques a terra la posició on ha d’esperar el seu torn cada elector.

D’altra banda, l’accés al punt de votació està limitat a la persona que ha de votar, sense acompanyant excepte que el requereixi per a la pròpia assistència. Un cop a la taula de votació, el votant mostrarà el seu document d’identificació, que no serà tocat pels membres de la taula, evitant en tot moment el contacte físic i respectant sempre la distància de seguretat establerta.

Així mateix, es recorda la recomanació de respectar les franges horàries de votació: de 9 a 12 h per a persones amb risc de contraure la malaltia; de 12 a 19 h per a població en general (persones sense risc de contagi i/o no infectades); i de 19 a 20 h, per a persones contagiades i contactes estrets de persones contagiades.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free download udemy course