30. Abril 2024

Apallissen un inspector de l’EMT i el deixen inconscient

Un inspector de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha acabat rebent atenció hospitalària després de ser brutalment agredit. Segons les primeres informacions, el funcionari. F.D., pocs minuts després de dos quarts de vuit de vespre d’aquest diumenge, ha rebut una pallissa per part de dos usuaris a la parada de Culubret, a La Muntanyeta. Un dels agressors ha fet servir un pal per colpejar l’inspector municipal.

A causa dels cops, F.D., que hauria perdut el coneixement, ha hagut de ser traslladat en ambulància a l’Hospital Joan XXIII amb una bretxa en una cella i una dent trencada. Segons fonts consultades per larepublicacheca.cat, l’inspector de l’empresa tarragonina de transports hauria sol·licitat als dos usuaris – podrien tractar-se de dos colombians – que sortissin de l’autobús en la parada del Culubret perquè presentem símptomes d’embriaguesa i perquè viatjaven sense l’ús de la mascareta que, com tots sabem, és obligatòria en el transport públic.

La pallissa s’hauria produït a la via pública quan l’inspector es disposava a entrar al seu vehicle. En aquests moments, des de la Guàrdia Urbana s’estan fent diligències per poder identificar els agressors.

Les mateixes fonts asseguren que el president del consell d’administració de l’EMT, el regidor Jordi Fortuny, i el cap de tràfic de l’EMT s’han desplaçat a l’Hospital Joan XXIII per interessar-se per l’estat de salut de l’inspector apallissat.

Fonts municipals han assegurat a la nostra redacció que s’està fent tots els possibles per localitzar i identificar els agressors i que “aquesta agressió no els sortirà gratuïta”.

 

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

One comment

  • Luis Trinidad Durán

    1 Febrer, 2021 at 11:52 am

    Desde la asociación de vecinos de San Pedro y San Pablo queremos denunciar el acto cobarde y cruel ocurrido ayer tarde en la parada del Culubret dirección a nuestro barrio.
    PEDIMOS LA COLABORACIÓN CIUDADANA para identificar a los autores de este acto miserable, ya que aún no han podido ser identificados.
    Y PEDIMOS TAMBIÉN que si alguien se encontraba dentro del bus y ,o conocía a los autores, o algún vecino ha podido saber por el boca a boca quienes fueron los autores, que se pongan en contacto con nosotros , y nosotros seremos quienes hablemos con la policía para darles la información que necesitan y así preservar la confidencialidad de quién nos de la información.
    Por último queremos solidarizarnos tanto con el chófer de autobús y le deseamos una pronta recuperación, como con su familia y también con todos los de la plantilla de la EMT porque solo cuando pasan estas cosas nos damos cuenta del riesgo que pasan.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
free download udemy course