Cambrils ja es prepara per ‘encarxofar-se‘ amb l’arribada de les Jornades gastronòmiques de la Carxofa, que se celebraran del 13 al 29 de març, organitzades pel Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEHC).
Fins a 26 restaurants cambrilencs participaran en la vuitena edició d’unes jornades que ja s’han convertit en un dels esdeveniments gastronòmics més importants pels cambrilencs. El principal patrocinador és Distribucions Garcia Moreno amb els vins recomanats Lo Flamenk (vi blanc Terra Alta), Toc de Nas (vi negre Montsant) i Castellroig (Corpinnat Brut Nature).
En el programa de l’Encarxofa‘t també destaca l’esdeveniment popular, el diumenge 22 de març a partir de les 11 hores, a la plaça del Pòsit, amb el tradicional tast de paelles ‘encarxofades‘ elaborades pels diferents restaurants participants en la campanya. Els tiquets tindran un cost de 4 euros i es podran adquirir a la mateixa plaça.
Les jornades de la carxofa són la segona cita del nou calendari gastronòmic de Cambrils pel 2020, que busca donar a conèixer els productes de temporada i de quilòmetre zero, al mateix temps que es promociona la gastronomia i el territori. La clau de l’èxit de les jornades és la combinació entre productes de primera qualitat, cuiners de prestigi, i els atractius de la destinació.