02. Maig 2024

PORTAVENTURA COMMEMORA ELS 20 ANYS DE L’ARRIBADA DEL ‘PÁJARO LOCO’

REDACCIÓ23 Març, 20180

 

Ferrari Land inaugurarà el 20 d’abril cinc noves atraccions. Dintre d’un mes, Portaventura tornarà a entendre la carpeta blava per estrenar la ‘Junior Red Force’, una atracció pensada pels més i que serà una rèplica en miniatura de la muntanya russa de l’icònic ‘Red Force’, la més alta i més ràpida d’Europa. Els més petits també tindran el seu propi ‘Kid’s Tower”, una torre de robot i caiguda lliure de 9 metres i ‘Crazy Pistons’, inspirada en el moviment de pistons d’un autèntic motor Ferrari. Però, a aquestes atraccions s’hi afegiran el ‘Flying Race’ i el ‘Champions Race’, tots dos dedicats a la conducció.

Amb aquestes novetats, els responsables de Potaventura pretenen superar els cinc milions de visites gràcies a “l’estratègia d’innovació continuada per convertir PortAventura en una destinació internacional de turisme familiar”. En 2017, PortAventura, amb Ferrari Land com a nou atractiu, va arribar als 4,7 milions de visites, un 19% més que l’exercici anterior, tot i que l’empresa aspirava a què la nova àrea dedicada al Cavallino Rampante els permetés passar de quatre a cinc milions de visitants anuals. D’altra banda, i durant l’any 2017, el complex en va acollir 259 esdeveniments i congressos, amb un balanç de 69.000 participants.

Durant aquesta temporada, i coincidint amb el 20è aniversari de l’arribada del Woody Woodpecker, Portvaentuta obrirà la Casa de Woody, pensant en el públic infantil i familiar.
La directora de comunicació del parc, Nina Knezevic, ha revelat als periodistes que Portaventura i Mediaset han signat un conveni, en el qual els personatges de la saga d’animació Tadeu Jones, prendran vida al resort a partir de l’estiu vinent. El parc temàtic també oferirà una programació d’espectacles renovada a les seves àrees temàtiques de la Xina, Mèxic i la Polinèsia.

Aquest matí, el parc temàtic ha obert les seves portes per a una novedosa temporada. Per la carpeta blava han desfilat cares conegudes, essencialment, per les aparicions en la petita pantalla. La presència de Santi Millán i Risto Mejide han provocat la curiositat dels visitants del parc, els quals no descansar fins a aconseguir un autògraf o una fotografia amb els famosos. Però el moment de màxima bogeria ha estat quan els concursants d’Operación Triunfo han arribat a la photocall.

A partir d’aquest dijous i fins al proper cap d’any, totes les atraccions del parc temàtic es posaran en marxa i s’espera que passin per Portaventura i Ferrari Land unes 5 mil persones.

 VÍDEOS

FACEBOOK

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy paid course