04. Maig 2024

COSPEDAL SUPERVISARÀ DIJOUS L’OPERATIU EAGLE EYE I ELS PROP DE 700 MILITARS DESPLAÇATS AL CAMP DE TARRAGONA

L’operació “Eagle Eye” aplega al Camp de Tarragona prop de 700 militars dels exèrcits de terra, aire i de l’armada espanyola que participen en un simulacre d’un atac aeri per posar a prova la resposta de les forces armades davant objectius clau com l’aeroport de Reus o el port de Tarragona. La ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, supervisarà dijous l’operatiu des de l’Aeroport de Reus. L’exèrcit afirma que l’operatiu no té cap relació amb el 21-D.

El comandament de “l’operatiu” s’ha instal·lat a l’aeroport de Reus des d’on es coordina l’activitat militar i es mobilitzen els equips d’artilleria antiaèria ubicats a diversos punts del territori com ara la fragata de l’armada espanyola Almirante Juan de Borbón, que es troba aquests dies davant la costa tarragonina i avions Eurofighter que actuen d’enemic i tracen un eix d’atac dirigit cap a les unitats militars.

Un antic aparcament de vehicles i camps en desús de l’Aeroport de Reus s’han convertit des de dilluns en un campament militar. També hi ha presència de militars a la Mussara, al Port de Tarragona, al Cap Salou i a Vila-seca, entre d’altres.

Els diferents efectius personals i recursos s’han mobilitzat des dels seus llocs d’origen, procedents, entre altres zones de Cadis, Madrid, Cartagena i Astúries.

Els exercicis sobre el terreny es van iniciar aquest dilluns i es preveu que entre demà dimecres i dijous l’escenari simulat sigui “d’alta crisi”. Això farà que s’intensifiquin les pràctiques i que es desplacin al territori almenys tres avions ‘Eurofighter’ des de la base d’Albacete.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
udemy paid course free download