02. Maig 2024

ICETA AFIRMA QUE CATALUNYA VA A LA RUÏNA AMB ELS INDEPENDENTISTES

El candidat del PSC pel 21D, Miquel Iceta, ha assegurat avui a Tarragona que “seguir el camí d’aquests darrers anys i particularment d’aquests dos darrers mesos ens porta a la ruïna”. El candidat socialista ha estat acompanyat al míting fet aquest dissabte a Tarragona, pel secretari general del PSOE, Pedro Sánchez i per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, primer a intervenir a l’acte de campanya dels socialistes a Tarragona ha assegurat que el PSC es presenta el 21-D per fer una cosa “molt agosarada, trencadora, subversiva i gairebé antisistema: una cosa que es diu normalitat, solucions i propostes”.

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, a la seva intervenció, ha recuperat el lema dels socialistes de les eleccions del 2008 “Si tu no vas, ellos se quedan” i ha cridat a la participació el 21D per fer “una Catalunya millor en una Espanya diferent”. Sánchez ha fet una crida a “avançar cap a una nova Espanya autonòmica” a través d’una “estructura federal”.

Pedro Sánchez ha criticat que els darrers governs independentistes han governat només per a la meitat dels catalans i s’ha preguntat si “pot ser president aquell que ha situat Catalunya fora de la legalitat, de l’Estatut, de la Constitució i trencant unilateralment la convivència com ho ha fet l’independentisme?” Sánchez ha agraït a Iceta “no anar contra ningú sinó a favor de la convivència i la concòrdia” i per fer una campanya “en positiu” amb propostes en temes socials.

El presidenciable del PSC, Miquel Iceta, ha manifestat la seva voluntat de fer una ‘acampanya en positiu i amb propostes, perquè la gent está farta de baralles” i ha assegurat que de “seguir el camí d’aquests darrers anys i particularment d’aquests dos darrers mesos ens porta a la ruïna”.

Iceta ha afirmat que “avui Catalunya està pitjor que fa dos anys i no hem vist encara tots els efectes econòmics de les darreres decisions del govern de Puigdemont i Junqueres”.

El líder dels socialistes catalans ha assegurat que “estima la Constitució”, però ha afegit: “El 2018 vull que sigui recordat com l’any de la reforma de la Constitució. Tendrá 40 años, la niñadémosle 40 años más“.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
online free course