08. Maig 2024

ELS ASSALARIATS DE TARRAGONA ELS QUE MÉS COBREN DESPRÉS DELS TREBALLADORS DE BARCELONA

Tarragona és la segona demarcació, per darrere de Barcelona, amb salaris més elevats de Catalunya segons les declaracions de l’IRPF de l’exercici del 2016 fet públic per l’Agència Tributària espanyola sobre el mercat de treball i pensions.

A Tarragona, els 334.284 assalariats van declarar en concepte de l’impost de l’IRPF una mitjana salarial de 18.828 euros, l’11,54% menys que la mitjana de Catalunya i el 15,77% per sota dels treballadors de Barcelona on 2,398 milions d’assalariats de la demarcació de Barcelona declaren una mitjana salarial de 22.352 euros a l’any, cosa que suposa un 5% per sobre de la mitjana de Catalunya que és de 21.283 euros a l’any.

La mitjana de renda catalana es va situar el 2016 a Catalunya en 21.283 euros, un 12,99% per sobre de la mitjana dels assalariats espanyols amb 18.835 euros però un 10,18% per sota de la mitjana de la Comunitat de Madrid amb 24.886 euros declarats com a mitjana de salari, que lidera el valor dels salaris declarats a l’Estat.

L’anuari de l’Agència Tributària té en compte 10 sectors d’activitat econòmica i en tots ells la mitjana salarial declarada de Barcelona és superior sobre la resta de demarcacions amb l’excepció del sector agrari on els assalariats gironins cobren un 4,2% per sobre dels de Barcelona.

En la classificació d’assalariats de l’Agència Tributària no es tenen en compte als pensionistes, ni els autònoms ni els aturats amb prestacions contributives.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free