01. Maig 2024

S’ENDARREREIX L’ADJUDICACIÓ DE LA LLICÈNCIA A HARD ROCK DEL NOU COMPLEX D’OCI A LA COSTA DAURADA

Hard Rock Entertainment World haurà d’esperar fins el mes d’octubre, com a mínim, per obtenir l’adjudicació definitiva del complex turístic i d’oci que esta previst a la Costa Daurada.

Segons el Departament d’Economia, estava previst que els tràmits per dóna definitivament la llicencia quedessin tancats al setembre i finalment els terminis s’han endarrerit. La taula d’avaluació havia de fer arribar a Hard Rock el informe preliminar d’avaluació el passat mes de juliol, pero no ho van fer fins a principis de setembre.

Segons el concurs, Hard Rock havia de donar el vist i plau als documents, en un termini no superior als deu dies però l’empresa ha demanat una prorroga per poder estudiar en deteniment els requisits del document tècnic d’adjudicació.

Un cop arribi la resposta, es podrà resoldre el concurs i adjudicar la llicència. Amb l’adjudicació a la ma, Hard Rock tindrà un mes per constituir la unió temporal d’empreses que ha de desenvolupar el projecte, que es farà de la mà de Value Retail i Port Aventura. Passat aquest termini, la UTE tindrà un altre mes per adquirir els terrenys on s’ha de desenvolupar el Hard Rock Entertainment World, que són propietat de la Caixa.

El projecte de Hard Rock, valorat en 2.000 milions d’euros, es començarà per una primera fase valorada en 665 milions.  Els primers treballs inclouran la construcció d’un hotel amb forma de la icònica guitarra de Hard Rock de 600 habitacions. En aquest hotel hi haurà l’únic casino que podrà tenir el complex.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
online free course