04. Maig 2024

GINSA INICIA ACTES DE PROTESTA I NO DESCARTA LA VAGA PER PARAR UN POSSIBLE ERO

El comitè d’empresa de Ginsa creu que podrien estar a les portes d’un ERO que afectaria a 350 empleats del Grup Salut de Reus de l’Ajuntament de Reus.

Ginsa, empresa pública de serveis investigada en l’afer Innova, ha manifestat avui dimarts en roda de premsa, la preocupació de tots els treballadors davant la sortida de les societats dels hospitals de Tortosa i d’Amposta del grup Sagessa.

Segons el comité aquesta sortida suposaria una reducció de més d’una trentena persones, cal afegir que el contracte amb l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre acaba el pròxim mes d’abril i que l’Hospital Sant Joan de Reus fara un consorci propi per gestionar el centre a partir de 2018.

El comité vol saber, “abans 31 de desembre què passarà amb els nostres llocs de treball; se’ns diu que no ens preocupem, però els dies passen i l’única realitat és la marxa de les societats, i són 350 llocs de treball que perillen”, ha afirmat el president del comitè de Ginsa, Carles Bergadà.

Per tota aquesta incertesa, el comitè d’empresa ha anunciat que començaran a fer accions de protesta i no descarten arribar a la vaga, com a mesura extrema a la qual els treballadors prefereixen no arribar i que la incertesa es resolgui per la via del diàleg. “La bona voluntat fins ara hi ha estat per les dues parts, però a partir d’ara començaran a haver-hi mesures, fent comitès de benvinguda als consells d’administració, presentant-nos als plens de l’Ajuntament, convocant manifestacions, etc. “, ha declarat Bergadà.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
free download udemy course