29. Abril 2024

L’ACTIVITAT EDUCATIVA COLORS APROPA LA PREHISTÒRIA I LA CIÈNCIA ALS MES JOVES

Els dies 18 i 19 de setembre l’edifici del Banc d’Espanya de Tarragona acollirà  l’activitat ‘Colors: un viatge històric-científic’, una activitat dedicada als més joves i en la què podran experimentar amb tècniques d’art prehistòric.

El Banc d’Espanya obrirà les portes el dilluns 18 i el dimarts 19 de setembre amb “Colors: un viatge històric-científic”, una activitat educativa adreçada als infants d’entre 6 i 14 anys.

L’l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) proposarà ‘El color de la prehistòria’, una activitat en la que es podrà experimentar  tècniques d’art prehistòric del Paleolític Superior, de fa uns 20.000 anys, amb pigments minerals.

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC)) plantejarà a ‘El color en època romana’ una gimcana per obtenir el color pigment tal com es feia a l’antiguitat clàssica. L’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) proposarà als visitants tres experiments amb llet, un retolador i xupa-xups que ajudaran a introduir conceptes bàsics de química, i l’empresa BASF se sumarà a la iniciativa amb un taller anomenat KIDS’ LAB.

Les activitats, gratuïtes, es desenvoluparan el dilluns 18 de setembre i el dimarts dia 19 de 17.30 a 20 h.

L’activitat està organitzada per l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona,  l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), l’Institut Català d’Investigació Química i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica.

Es tracta d’un primer pas en l’objectiu de convertir aquest emblemàtic edifici de la Rambla Nova en un centre de difusió del coneixement, en col·laboració amb els centres d’investigació i excel·lència de la ciutat.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
online free course