03. Maig 2024

FISCALIA ORDENA REQUISAR QUALSEVOL MATERIAL DESTINAT A LA PREPARACIÓ DEL REFERÈNDUM

El fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, s’ha reunit avui dimarts amb els màxims comandaments policials de Catalunya i Espanya i els ha ordenat requisar qualsevol material que vagi destinat a la preparació del Referèndum de l’1 d’octubre, ja sigui per part d’un particular, un funcionari o una autoritat pública.

Entre les instruccions donades per la Fiscalia destaca la d’actuar davant de qualsevol indici de col·laboració en l’organització del referèndum, fer i enviar a la fiscalia un atestat o informe policial amb dades com els fets, autoria, participació i altres circumstàncies i requisar el material destinat a la preparació del Referèndum.

La instrucció signada pel fiscal superior també informa que qui no l’obeeixi serà jutjat pels delictes de desobediència, amb pena de multa i inhabilitació, de prevaricació, amb pena d’inhabilitació, o de malversació de fons públics, amb penes de fins a 8 anys de presó i 20 d’inhabilitació.

A la reunió han estat citats el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, el cap de la policia espanyola a Catalunya, Sebastián Trapote, i el general en cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Ángel Gozalo. La instrucció es remetrà en menys de 24 hores a totes les unitats policials que depenguin de la policia judicial.

La reunió mantinguda avui dimarts a la Fiscalia Superior es repetirà demà dimecres a cadascuna de les quatre fiscalies provincials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona amb els responsables territorials dels mateixos tres cossos policials.

 

 

Quins partits governaran a Tarragona?

0 comments

  • hola

    12 Setembre, 2017 at 9:41 pm

    logico

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download