05. Maig 2024

CONCERTS DE TARDOR A TARRAGONA AMB COQUE MALLA I JOAN MIQUEL OLIVER

La tardor arribarà a Tarragona amb bona música de la mà de Coque Malla i Joan Miquel Oliver, són dos propostes que acollirà el Teatre Tarragona impulsats per Abril Produccions amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona.

 

El madrileny Coque Malla actuarà a Tarragona divendres 13 d’octubre, amb obertura de portes a les 20.30 hores i el concert a les 21.00 hores. Un concert íntis on Malla s’acompanya només de la seva veu i la seva guitarra per rescatar cançons clàssiques del seu repertori, però també rareses, versions i algun nou tema en el marc de la seva gira ‘Despedida Bizarra’.

Les entrades es poden comprar a ticketplus.cat, a les botigues Shiva Music i Arsis de Tarragona, al Qui’k de Reus i a les oficines de Correos.

Joan Miquel Oliver, per la seva banda, actuarà al Teatre Tarragona el dissabte 11 de novembre, amb obertura de portes a les 20.30 hores i l’inici del concert a les 21.00 hores. El que va ser guitarrista i compositor del grup Antònia Font presentarà a Tarragona el disc ‘Atlantis’, publicat el passat abril com la segona part de la trilogia que uneix Oliver amb el pintor Albert Pinya. ‘Atlantis’ és una verdadera antítesi del so de l’anterior disc, ‘Pegasus’, i passeja per l’antifolk, el funk, la rumba, la música electrònica o el pop més pur.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
free download udemy course