04. Maig 2024

COSPEDAL, PASTOR I SÁENZ DE SANTAMARÍA, LES DONES DEL PP MÉS PODEROSES DE LA LLISTA FORBES
La núnero 2 del PP al Balcó del Mediterrani

María Dolores de Cospedal, Ana Pastor i Soraya Sáenz de Santamaría, tres de les dones del Partit Popular en actiu, ocupen el “top ten” de la llista que ha elaborat la revista económica Forbes sobre les 50 dones més poderoses d’Espanya.

 

La núnero 2 del PP al Balcó del Mediterrani

El quarts lloc de la llista és per la ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal.  Forbes valora que “és la primera dona a ocupar la Secretaria General del PP” i el seu recorregut polític, que l’ha portada a exercir diversos càrrecs públics fins a arribar al Ministeri de Defensa, que dirigeix en l’actualitat.

Ana Pastor està en el sisè graó, també amb una llarga trajectòria política, que inclou diversos ministeris, el seu càrrec actual com a presidenta del Congrés dels Diputats “l’ha erigit en la tercera autoritat de l’Estat”, apunta Forbes.

En l’onzè lloc, està la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría. Forbes destaca el seu ascens polític al costat del president, Mariano Rajoy, que durant aquests anys ha confiat en Sáenz de Santamaría per a nombroses responsabilitats.

El ‘top ten’ el completen Ana Patricia Botín, presidenta del Banc Santander (primera); María Dolores Dancausa, consellera delegada de Bankinter (segona); Palomera Escudero, directora de la divisió de comunicació del Fons de Nacions Unides per a la Infància, Unicef (tercera); Carme Ruscadella, cuinera i empresària (cinquena); Encarnación Roca Trías, vicepresidenta del Tribunal Constitucional (setena); la reina Letizia, (octava; María Ángeles Sánchez Conde, fiscal cap del Tribunal Constitucional (novena); i María del Mar Raventós, presidenta del Grup Codorniú (desena).

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download