30. Abril 2024

LA LINEA DE RODALIES REUS-MARÇA-FALSET TORNA A LA NORMALITAT

El proper dilluns dia 4 de setembre quedarà restablert el servei ferroviari entre les estacions de Reus i Marçà-Falset, de la línia d’ample convencional Barcelona- Móra la Nova-Saragossa, després que hagin acabat les obres del túnel d’Argentera, el mes llarg de Catalunya i el tercer de l’Estat espanyol.

 

La modernització de la via en el nou túnel d’Argentera, amb una longitud de 4.044 metres, farà possible la supressió, de forma progressiva, de la limitació de la velocitat dels trens que fan servir aquesta línea. Les millores faran que es redueixi el temps de viatge tant en trens de viatgers com en els de mercaderies.

Argentera és el túnel no urbà de la xarxa d’ample més llarg de Catalunya i el tercer de l’estat espanyol. Les obres fetes han tingut un pressupost superior als 2 milions d’euros.

El proper dilluns dia 4 de setembre es preveuen restablir el servei ferroviari entre les estacions de Reus i Marçà-Falset, de la línia d’ample convencional Barcelona-Móra la Nova-Saragossa. D’aquesta manera, els trens de la línia R15 de Rodalies (Barcelona Estació de França – Reus – Riba-roja d’Ebre), recuperaran les seves freqüències i itineraris habituals entre Les Borges del Camp i Marçà-Falset.

El restabliment d’aquest tram també permetrà la recuperació del servei en tren per als viatgers de les línies R13 (Estació de França – Lleida per Valls), i R14 (Estació de França – Lleida per Tarragona i Reus), entre Les Borges Blanques i Lleida.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
download udemy paid course for free