28. Abril 2024

CINC DETINGUTS PER MALTRACTAR GOSSOS AL BAIX EBRE I RIBERA D’EBRE

Els Mossos d’Esquadra han detingut a cinc persones acusades d’infringir la Llei de protecció d’animals a dues gosseres il·legals, on s’ha trobat 65 gossos en mal estat i a tres finques particulars, on n’hi havia 22, situades al Baix Ebre i a Ribera d’Ebre.

Les investigacions dels Mossos d’Esquadra van començar, a finals d’abril, a una finca del Perelló on es va trobar un gos en mal estat. Un mes després, en una finca de Bítem, a Tortosa, es van trobar vint gossos en males condicions, i el 19 de maig es troba un altre gos en una finca de Tortosa.

El 28 de juny i el 14 d’agost es van localitzar dues gosseres il·legals en finques de Miravet, on tenien 40 gossos sense aigua i menjar, i a Alfara de Carles on hi havia nou gossos en condicions sanitàries pèssimes. El dia 16 d’agost es va tornar a actuar a la finca de Bítem ja que el propietari no havia millorat adequadament les condicions dels seus gossos.

La Policia ha denunciat fins a cinc persones per infraccions de la Llei de protecció d’animals. En tots els casos, els agents van comprovar com en diverses finques de la comarca, dues de les quals eren utilitzades com gosseres il·legals, els propietaris tenien gossos sense aigua i menjar.

En algun cas, també es va detectar que els animals no tenien cap lloc on resguardar-se, havent d’estar al sol a temperatures extremes. Les actes, que van ser elevades als serveis territorials de Territori i Sostenibilitat, preveuen sancions econòmiques des de 401 fins a 2.000 euros.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
free download udemy course