07. Maig 2024

SALOU TINDRÀ A PUNT LA REMODELACIÓ DE L’ESPAI CALA MORISCA ABANS QUE ACABI L’ANY

La Generalitat de Catalunya ha fet pública la licitació de les obres de recuperació mediambiental i adequació d’ús públic de l’entorn natural de Cala Morisca a Salou, que incorporarà aquest espai al Camí de Ronda. L’obertura d’ofertes es farà el dia 18 de setembre, el contracte tindrà un preu de sortida de 245.000 euros. 

 

L’adjudicació d’aquest contracte suposarà l’inici de la tercera fase dels treballs d’adequació dels terrenys de Cala Morisca de Salou  que convertiran l’espai en un indret d’ús públic i visitable que s’incorporarà al proper tram del camí de Ronda,

El terreny té prop d’una hectàrea de vegetació característica de l’estatge de terra baixa litoral, on predomina el pi blanc amb algun pi pinyoner i vegetació no autòctona que ha estat eliminada.

Les actuacions que preveu l’ajuntament de Salou, són la creació d’accessos; com un de nou des de la meitat de les escales que pugen des de cala Crancs; a més d’un accés principal per on s’accedeix actualment, o un nou accés directe des del carrer Cala Morisca, a la cantonada de la finca cala Morisca amb el carrer Cala Crancs.

El projecte, redactat des dels serveis tècnics municipals,  també inclou la creació de camins interiors a través d’escales i rampes des de cadascun dels accessos fins a la punta de la cala morisca.

A més, els treballs inclouen el folrat dels murs de pedra amb llistons verticals de fusta i la configuració de les baranes del mirador; l’adaptació de les alçades i nivells dels diferents desnivells resultants de l’enderroc; la comunicació a través de passeres puntuals de fusta; l’aportació i estesa de terra, pel volum i ubicacions indicats, tot procedint a la compactació establerta.

L’obertura de les ofertes tindrà lloc el 18 de setembre i el període d’execució serà de dos mesos a partir de la data d’inici, un cop signada l’acta de replanteig

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy paid course