30. Abril 2024

UNA SEGONA EXPLOSIÓ A ALCANAR FEREIX GREU UN MOSSO I LLEU A CINC MOSSOS MÉS, DOS BOMBERS I EL CONDUCTOR DE LA RETROEXCAVADORA

Una segona explosió avui dijous a la tarda a la urbanització Montecarlo d’Alcanar, a la mateixa casa on anit es va produir una primera explosió, ha tingut com a resultat un Mosso d’Esquadra ferit greu, cinc mossos més ferits lleus així com dos Bombers i el conductor   de la retroexcavadora.

 

La incidència ha tingut lloc poc abans de les cinc de la tarda, segons han explicat els Bombers, i ha ocasionat més danys materials a la zona, que havia quedat arrasada.

Els fets haurien tingut lloc a causa d’una retroexcavadora que treballava retirant runa. Per seguretat, s’ha tornat a perimetrar la zona i els veïns tornaran a passar la nit fora de casa. L’Ajuntament posarà a disposició dels veïns allotjament alternatiu com la passada nit.

Fonts dels mossos han descartat que es tractés d’una explosió controlada.

Els Bombers hi han enviat sis dotacions i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha adreçat dos helicòpters i una ambulància. El ferit greu és un agent dels Mossos que ha patit un fort cop al pit i ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona amb helicòpter.

Sobre les hipòtesis, Mossos no en descarten cap i l’únic que es confirma és que estarien manipulant gas butà. La investigació confia que la propera declaració del ferit greu que estava a la casa pugui donar llum a les causes de l’explosió. Segons l’evolució del ferit, aquest divendres es podria prendre-li declaració.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy course