30. Abril 2024

A L’INTERIOR DE LA CASA D’ALCANAR HI HAVIA MÉS DE 20 BOMBONES DE BUTÀ EMMAGATZEMADES

Segons han informat els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Terres de l’Ebre, la casa que aquesta passada matinada de dimecres s’ha esfondrat a Alcanar com a conseqüència d’una forta explosió podria ser un habitatge ocupat en què s’emmagatzemaven més d’una vintena de bombones de butà de diferents tipus.

 


Tot fa pensar que la casa esfondrada d’Alcanar, situada al carrer Martinenca B, al sector F de la urbanització Montecarlo, estava habitada per dos ocupes, ja que l’immoble era propietat d’un banc i aquest no el tenia llogat a ningú.

Segons fons policials, la principal hipòtesi amb què es treballa ara és la d’una explosió de gas, però aquesta no es podrà comprovar del tot fins que una de les dues persones que estaven a la casa i que actualment es troba ingressat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, pugui declarar.

A la deflagració va morir un dels ocupants de la casa ensorrada, que encara no ha pogut ser identificat, i l’altre va quedar ferit greu, però no es tem per la seva vida. Els Mossos d’Esquadra no descarten que pugui haver-hi una segona víctima mortal sota la runa de la casa.

Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a les tres cases situades al davant d’on s’ha produït l’explosió, s’hi van atendre sis persones. Tres d’elles van ser evacuades a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta juntament amb un ocupant de la casa afectada i les altres tres van patir ferides lleus. Protecció Civil, ha dit que dels set ferits, quatre són ciutadans francesos; un italià, un marroquí i un altre espanyol.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
online free course