26. Abril 2024

JORDI ROCA: El PP és un govern de paraula

No hi ha més. El PP Tarragona no té dubtes que el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat és generador de llocs de treball i fomenta el benestar. Així de senzill. A demés, el diputat Jordi Roca insisteix que es tracten d’uns pressupostos “realistes”, malgrat les crítiques dels diferents partits de l’oposició, a qui el congressista acusa d’estar poc predisposada a dialogar amb el govern i que desconfia d’ella mateixa, perquè presenta esmenes a la totalitat quan ni coneix la proposta.

jordi_roca3Malgrat reconèixer que les negociacions seran “feixugues i complexes”, Roca assegura que s’aprovaran els comptes i que el PP podrà complir totes les seves promeses, essencialment, perquè “som un govern de paraula”.

Jordi Roca, en roda de premsa, ha fet un breu repàs sobre l’actuació del govern de Mariano Rajoy en els darrers anys, tot recordant que es va haver de feina una feina titànica, atenent que el “país estava gairebé en fallida”. En la seva opinió, el govern ha donat prioritat a les coses que realment importaven i preocupaven els ciutadans. Ara per ara, les infraestructures ferroviàries acapararan l’atenció del govern central (amb 152 milions d’euros, dels quals 22,5 al territori) perquè és una àrea que interessa a la ciutadania.

Roca ha estat realment contundent contra el govern de la Generalitat i contra el PSOE, a qui ha acusat de parlar molt i fer poc. De fet, ha recordat que el PP va haver de desencallar  tot allò els socialistes i els convergents havien paralitzat. “Quan el PP va arribar al govern sobre el Corredor del Mediterrani només hi havia un power-point”. Per tant, en aquest sentit el diputat popular no accepta cap critica ni lliçons per part de l’executiu català perquè té molts “cadàvers a l’armari”, sobretot si es fa referència a les restriccions pressupostàries en inversions ferroviàries.

jordi_roca2No s’ha estat de dir que mentre el PP vol alliberar les autopistes de peatges, la Generalitat els està perpetuant. Per tot això, Roca pregunta a Rull que “s’empatolla” i desconfia que el conseller vulgui fer “focs d’artifici amb el Corredor del Mediterrani” que és una obra prioritària pel govern d’Espanya.

Jordi Roca ha dit que a l’executiu de Puigdemont potser li aniria millor si no optés per la critica constant al govern de Mariano Rajoy.

Roca, tot recordant que li agradaria poder triplicar els pressupostos, ha dit que “hem de ser realistes” i sobretot jugar amb honestedat. Ha detallat les partides destinades per les obres de manteniment de l’N-240 i N-340, el tram de l’A-27 entre Valls i Montblanc, l’estudi per la connexió de l’AP2 i A-27 a Montblanc i el tram de l’A-7 entre La Jana i el Perelló.

El parlamentari també ha avançat que hi haurà un augment en el pressupost de l’Autoritat Portuària, passat de 35 a 40 milions.

Roca també ha tret pit a l’hora de dir que el govern del PP aportarà, tal i com s’havia compromès, els diners pels jocs del mediterrani que se celebraran l’estiu del 2018.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
udemy course download free