01. Maig 2024

ELS EXPROPIATS DELS TERRENYS DE PORTAVENTURA TORNEN A LA LLUITA

Els expropiats estan convençuts que, 28 anys després, hi ha “moltes més possibilitats” que se’ls escolti: “i que se’ns doni la raó del desastre que ens van fer al 89, un robatori i un acte de pirateria pura, per molt que fessin servir la llei”, ha defensat Badia.

woody-portaventura-world Els propietaris dels terrenys expropiats el 1989 per fer Port Aventura preparen una petició conjunta a l’administració per sol·licitar que es faci una revaloració de les finques. Dels 450 afectats, de moment una quarantena estan interessats a iniciar el procés.

Els terrenys es van expropiar en condició de sòl rústic fa 28 anys i ara, arran del nou Pla Director Urbanístic (PDU) del CRT de Salou i Vila-seca, han estat requalificats i han doblat el seu valor. La voluntat és que la petició es presenti a l’administració en un termini màxim de dos mesos. Així, es dóna un mes de marge perquè els propietaris de finques expropiades prenguin una decisió i un altre mes per preparar tota la documentació, que després haurà de signar cada afectat que se sumi al procés.

Sumar afectats
L’advocat es va reunir per primera vegada amb els propietaris ara fa un mes i divendres passat es va tornar a trobar amb una quarantena de persones per explicar, al detall, en què consistiria el procés.

portaventura“Totes estan molt interessades però falta que donin la conformitat”, ha explicat Huarte, que creu que la majoria dels que han demanat informació tiraran endavant amb la petició perquè ja tenen localitzada la documentació que feia falta, un fet difícil un cop han passat 28 anys de les expropiacions.

El nombre d’interessats en tirar endavant el procés “no hi seran els 450 afectats d’aquella època” perquè n’hi ha que han mort, viuen fora o són hereus.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
online free course