05. Maig 2024

CIUTADANS CONVIDA ELS TARRAGONINS A UNA ‘XERRADA’ PER DIR ALLÒ QUE L’ALCALDE VA CALLAR SOBRE L’AJORNAMENT DELS JOCS
El líder de Ciutadans a Tarragona, R. Viñuales

REDACCIÓ8 Novembre, 20160

El cap de l’oposició a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, es compromet amb la ciutadania a donar tots els detalls sobre l’ajornament dels jocs del 2017, la qual cosa no ho va fer l’alcalde Ballesteros en la seva compareixença pública d’aquest dilluns.

viñuales_ballesteros
Viñuales saludant a Ballesteros

El líder de Ciutadans ha convocat els tarragonins a una ‘xerrada’ pública, el dijous a les 18h30, a la sala d’actes del Palau Municipal, on espera donar “les explicacions que l’equip de govern no ha donat sobre els jocs del Mediterrani”. “Són molts els anys que portem amb el tema dels jocs, més encara les excuses absolutòries i molt poques les explicacions creïbles”, expressa Viñuales en una nota a la premsa.

Un representant no polític
Ciutadans ha proposat a l’alcalde la creació d’una comissió especial de seguiment dels jocs. Ballesteros ja ha donat llum verda. Ara resta saber qui conformarà aquesta comissió. Viñuales no revela encara el nom del seu representant però ja adverteix que “no ha de ser necessàriament una figura política sinó més aviat un perfil professional i amb experiència en la matèria que representi a cadascuna de les formacions”.

Podríem intuir que el líder de Ciutadans podria optar per un expert en l’àrea en detriment d’un càrrec polític. L’objectiu de la comissió “és suplir la demanda d’informació sobre els Jocs en temps real”.

En relació a les explicacions de Ballesteros sobre l’ajornament dels jocs, Viñuales assegura que ha trobat a faltar l’autocrítica. Pel líder taronja, “la pèssima gestió de l’esdeveniment esportiu fins avui ha portat a la ciutat a escollir entre una cosa dolenta o una altra pèssima”. Per això, ha reiterat que “els Jocs han de realitzar-se de la millor manera possible, ja que les conseqüències recollides per l’informe de secretària de l’Ajuntament apunten al que la seva anul·lació seria molt pitjor”.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free