02. Maig 2024

450 PARTICIPANTS EN LA CURSA DELS BOMBERS VOLUNTARIS DE CORNUDELLA DE MONTSANT

REDACCIÓ9 Maig, 20160

CIURCUITS’ha pogut comptabilitzar, aquest diumenge, més de 450 participants en la sisena cursa de Bombers Voluntaris de Cornudella de Montsant, organitzada per Montsant Natura i els bombers de Cornudella. Amb aquesta cursa s’arriba a l’equador del Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona.
A les 9 en punt, i malgrat la humitat, es donava el tret de sortida a una cursa que cada cop és més participativa. Es va sortir de Cornudella i l’objectiu era percórrer més de 20 quilometres amb 1.057 metres de desnivell positiu.

Mikel Besora imbatible
En categoria masculina es va imposar Mikel Besora (Borges TrailAAEET) amb un temps de 1h45’30”, Àlex Izquierdo (C.E. Serres del Mestral) amb 1h46’48” fou segon i en tercer lloc va entrar Luisma Mas (Club Patxanguerus d’Alforja) amb un temps de 1h48’24”, el rànquing del Circuit en categoria masculina el lidera ara Oscar Jiménez.BOMBERS
En categoria femenina la vencedora va ser Maria Eugènia Munté (Blue Line Evasion Running Reus) amb un temps de 2h11’11”, la qual ostenta ara el títol de líder del Circuit; seguida de Mayte Colmenarejo (C.E. Trail Tarraco) amb 2h13’12”, i Sandra Brugues amb 2h15’53” (Trail Roquetes) va ser tercera.
Pel que fa a les classificacions per equips, el C.E. Trail Tarraco ha recuperat el lideratge de la prova seguits dels Patxanguerus d’Alforja i el C.E. Alliberadrenalina que mantenen la 3a posició.

Marc Toda… al capdavant
A banda, paral·lelament a la cursa llarga, hi havia la possibilitat, sense ser puntuable per al Circuit, una prova d’una distància més curta els vencedors de la qual van ser Marc Toda del C.E. L’Areny, Joan Carles Barceló del C.E. Priorat i Iván González Club Excursionista Trail Tarraco, en categoria masculina i Laia Gil del Club Excursionista Trail Tarraco, Maribel Alfaro del Luksport i Montse Sanmartín del Club INEF Lleida en categoria femenina.

Propera cita: 12 de juny
La propera cita amb el circuit tindrà lloc a Alforja el pròxim 12 de juny organitzada pel Club Patxanguerus d’Alforja.
Les classificacions ja estan disponibles a la pàgina del Circuit (http://www.circuitcamptgn.cat) a l’apartat “Rànking“. Podeu trobar més informació al Facebook (facebook.com/circuitcamptgn) i twiter (@circuitcamptgn). Per qualsevol consulta o aclariment (info@circuitcamptgn.cat).