05. Maig 2024

Robert Hernández demana empatia amb els empresaris per despertar Tarragona

El candidat a l’alcaldia de Tarragona per Valents, Robert Hernández, ha protagonitzat l’últim dels clàssics ‘Sopars de l’Olla’ al restaurant Mas Roselló, en un sopar amb empresaris, entre ells rostres coneguts com el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, o el director de Desenvolupament Corporatiu del Port de Tarragona, Joan Basora.

El president del Port de Tarragona, Saül Garreta, i el subdelegat del Govern a Tarragona, Santi Castellà, també han participat en aquests sopars-col·loquis.

En l’acte, moderat pel periodista Ricard Checa, Hernández ha lamentat la manca de dinamisme econòmic i la decadència de Tarragona, a la qual ha descrit com “un gegant adormit”. Des de la seva experiència en el món empresarial, l’alcaldable ha demanat al govern municipal una major capacitat d’empatitzar amb els empresaris per agilitzar tràmits i reduir la càrrega fiscal.

“El primer que s’ha de demanar a un alcalde és que sigui capaç d’empatitzar amb l’esforç que fan els qui són capaços de generar riquesa, tot i que comprenc que és molt difícil entendre un empresari quan s’ha viscut sempre de la política o dels diners públics”, ha afirmat Hernández.

En la seva opinió, la clau per despertar Tarragona de la letargia és la capacitat de fer més amb menys, aprimar l’enorme cost de l’estructura de l’Ajuntament i obrir la ciutat a projectes rellevants de gestió publicoprivada per reforçar una marca Tarragona i una imatge turística d’acord amb un entorn natural de sol i platja i un Patrimoni històric de primer nivell mundial.

PUBLICITAT
















Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
online free course