26. Abril 2024

El Nàstic cau derrotat contra l’Espanyol B (2-1)

El Nàstic va caure 2-1 contra el filial perico

Segona derrota del Nàstic de Tarragona a la pretemporada. Els homes de Xavi Bartolo no van poder superar a un dels millors filials de la categoria, l’RCD Espanyol B, en un partit que es va disputar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, del club blanc i blau, ahir al vespre.

El tècnic lleidatà segueix introduint aspectes tàctics i variables a les alineacions, per tal que els jugadors vagin agafant ritme de cara a l’inici de la competició. Bartolo va disposar un primer onze titular, que va jugar la primera hora de partit, i un altre que va disputar els últims trenta minuts contra el filial perico.

Un partit més igualat del que ha dictat el marcador final. Tot i això el Nàstic es va mostrar ben sòlid, davant l’alta possessió dels blanc i blaus, buscant ràpides transicions amb Roger Brugué i el nou davanter grana, Jonathan Pereira. En el tram final de la primera meitat, l’àrbitre va xiular penal que va transformar l’espanyolista Moha al minut 36.

Però el Nàstic es va refer ràpidament del cop. Una gran centrada d’Abeledo va deixar sol a Roger Bruguera al segon pal i va aconseguir l’empat amb una gran rematada. A les acaballes de la primera meitat, Cheikh va evitar amb dues intervencions de mèrit que l’Espanyol s’avancés de nou. 1-1 i a vestidors.

L’inici de la segona part castiga als grana
Poc li ha
durat al Nàstic la tranquil·litat a la segona part. Els nastiquers van sortir molt ben posicionats de nou, però una centrada aïllada va deixar sol de nou a Moha, que va avançar als espanyolistes per segona vegada. Un dels aspectes a millorar sens dubte ha de ser l’atenció amb les jugades als minuts més sensibles dels partits.

Brugué celebra el gol de l’empat grana

Després d’aquest gol, carrusel de canvis. Bartolo va canviar l’equip sencer al minut 60, tal com ja va fer el passat dissabte contra el Saragossa. El Nàstic va mostrar un molt bon nivell defensiu, però no va generar ocasions clares que fessin perillar la porteria local.

El Nàstic finalment no va poder aconseguir l’empat, en el que ha estat la segona derrota d’aquesta pretemporada. L’equip tornarà a disputar aquest divendres un nou amistós al Nou Estadi, contra el Girona FC, rival de LaLiga SmartBank, a les vuit del vespre. Serà l’últim partit que es disputi a Tarragona abans de l’inici de la competició.