26. Abril 2024

Alaska actuarà a Cambrils

Sara Baras actuarà a Cambrils

El 45è Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC), que se celebrarà del 25 de juliol a l’11 d’agost, arrencarà amb l’espectacle de Sara Baras, el primer de dansa del festival. La programació del certamen que s’ha presentat aquest dijous inclou artistes com Álvaro Soler, Diego El Cigala, Carlos Núñez, Els Pets, Sau 30, Fangoria, Rozalén, Vanesa Martín, Rosario i Adexe&Nau. També es farà un tribut a Queen amb l’actuació de Momo.

El festival té un pressupost d’1,6 milions d’euros, una xifra similar a l’any anterior i posarà a la venda 32.000 localitats a partir del pròxim dilluns. El director del FIMC, Martín Pérez, reconeix que la programació de l’edició passada no va ser del tot “encertada”, però assegura que enguany l’encaren amb “il·lusió” i “sense dubtes”.

Sara Baras amb l’espectacle ‘Sombras’ serà l’encarregada d’obrir el festival el pròxim 25 de juliol. Segons el director de Concert Studio, promotora del certamen, és una “fita” pel festival que aquesta artista actuï al Parc del Pinaret, considerada una de les representants més prestigioses de les arts escèniques en l’escena internacional del flamenc. “És una estrella mundial i importantíssima i ens ajuda molt una actuació d’aquest nivell aquí”, ha subratllat Pérez.

El segon dia del certamen, i coincidint amb el 40è aniversari de l’àlbum ‘Jazz’ de Queen pujarà a l’escenari el grup de Momo. La banda farà un tribut a la banda britànica i interpretarà les seves cançons més conegudes amb un concert gratuït.

L’endemà, el 28 de juliol, els Pets presentaran el nou treball discogràfic ‘SOM’, després de cinc anys del seu últim disc. En l’escena catalana, també hi actuaran SAU30, el divendres 9 d’agost, amb la proposta per reviure els èxits de la formació osonenca. Prèviament, també passaran per l’escenari del Parc del Pinaret Fangoria amb ‘Extrapolaciones y dos preguntas 1989-2000’ i ho faran el 28 de juliol. Enguany el duo liderat per Alaska i Nacho Canut celebra els 30 anys de trajectòria conjunta.

Dos dels plats forts de la programació són Carlos Núñez i Diego El Cigala que actuaran l’1 i el 4 d’agost, respectivament. Segons els organitzadors, Nuñez és considerat internacionalment com un músic extraordinari i un artista de la música celta. Pel que fa a l’actuació de Diego El Cigala s’inclou dins de la gira internacional per commemorar el quinzè aniversari de la publicació de l’àlbum ‘Lágrimas Negras’.


També pujarà a l’escenari cambrilenc Álvaro Soler, el cantant dels èxits ‘Sofia’, ‘El Mismo Sol’ o ‘La cintura’ que l’han situat en el top 100 mundial dels artistes més forts en llistes digital. El de Sant Cugat actuarà el 3 d’agost i interpretarà el seu últim treball ‘Mar De Colores’. Altres artistes que faran parada pel festival seran Rozalén, Vanesa Martín i Rosario. De fet, Rozalén presentarà el 2 d’agost ‘Cuando el río suena…’.

La cantautora amb els seus treballs tracta temes com el feminisme, la crisi dels refugiats, l’amor i el desamor. En el marc de la nova gira ‘Todas las mujeres que habitan en mí’, Vanesa Martín actuarà el 8 d’agost a Cambrils. Al cap de dos dies, arribarà al festival Rosario que després de 25 anys de trajectòria, interpretarà cançons del treball ‘Noches de Gloria’.

El concert d’Adexe&Nau tancarà el festival l’11 d’agost. Es tracta d’una proposta dirigida per als més joves amb la qual podran gaudir dels germans canaris, de 13 i 16 anys, que actuaran en el marc de la gira ‘Indiscutibles World Tour’. Aquests artistes espanyols són els que tenen més reproduccions a Youtube, amb vídeos que superen els 3.000 milions de reproduccions.

32.000 entrades a la venda 
Els organitzadors posaran a la venda 32.000 entrades a partir del dilluns 15 d’abril amb una forquilla de preus que oscil·len entre els 10 i 50 euros. El director del festival afirma que encaren amb il·lusió aquesta edició i que han intentat dissenyar una programació més “adequada” a la realitat cambrilenca. De fet, Pérez, ha considerat que en la programació anterior no van estar “prou encertats” i que continuen aprenent dels errors i encerts. “Enguany, l’expectativa és més elevada, no se’ns acudeix que cap d’aquests concerts no puguin tenir interès pel públic, no tenim dubtes sobre la programació”, ha afirmat.

Aquesta és la segona edició que la promotora Concert Studio està totalment al capdavant de l’organització del festival, després que n’assumís la gestió quan el certamen es va veure esquitxat per la detenció del seu anterior promotor per frau. Els concerts estan programats a les deu de la nit però, s’obriran les portes dues hores abans per tal que els assistents puguin gaudir de la zona gastronòmica. L’espai romandrà obert fins a les dues de la matinada amb la selecció musical d’un DJ i l’accés serà lliure.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
udemy paid course free download