Fins a vuit establiments de l’Associació de restaurants de la Part Alta (ARPA) participen enguany en la sisena edició dels ‘Sopars sota el foc’, organitzats en forma de maridatge amb el tradicional Concurs de Focs de Tarragona. Més de mil persones per nit quantificades en l’anterior edició, segons ha assegurat el responsable d’El Llagut, Ramon Martí, certifiquen la bona salut d’una iniciativa que “trasllada la nostra cuina al Passeig de les Palmeres del 30 de juny fins el 4 de juliol”, en paraules del també membre de la junta d’ARPA, Carles Llobet, propietari de l’Arcs.
L’àmplia oferta gastronòmica, un total de 40 propostes a cinc euros el plat, permetrà escollir entre tàrtars, arrossos, carpaccios, postres i plats més petits complementats amb una zona chill-out i una altra de cocteleria i música en directe. Tot plegat s’encetarà el 30 de juny, un dia abans de l’inici de l’esclat de llum i l’olor a pòlvora, a partir de les 19:00 hores amb un “recordatori sentit a les persones que han contribuit a fer possible aquests 25 anys de concurs de focs”, segons la regidora Begoña Floria, en el seu primer acte oficial com a Tinenta d’Alcalde i consellera delegada i coordinadora cap d’àrea de Cultura, Patrimoni, Turisme i Joventut.
Els restaurants participants (la cuina obrirà a les 20:00 hores) són Arcs, Entrecopes, El Llagut, La Nova Taverna, Quim Quima, Racó de l’Abat, Sadoll Restaurant i Taller de Cuina.