Avui s’ha presentat “Al Peix que es mossega la cua” el primer llibre de la vallenca Violant Barquet. Es tracta d’un recull de relats curts basats en experiències viscudes per la pròpia autora.
“Escrivim per ser llegits” ha explicat Violant Barquet, “perquè els lectors s’emocionin igual que fa l’autor d’una obra”.
“La pell bruna” es fa ressò de 21 històries diferents, 21 protagonistes, 21 trames … Tots ells són molt diferents. N’hi ha de més curts i més llargs, de més frescos o més madurs.
A “La pell bruna” es poden trobar micro relats, i altres de molt íntims, on l’autora ha assegurat que ha plorat. Relats que et venen a buscar i “necessites escriure’ls com per treure-te’ls de sobre”.
David Solé, cuiner del restaurant Barquet Tarragona ha estat l’encarregat de fer la presentació, fent un símil amb el què ell fa cada dia, receptes de cuina, i parlant també de la coincidència de noms, el de l’autora i el del seu negoci familiar.