02. Maig 2024

Una arquera de Constantí fa història enduent-se tres ors europeus

Elia Canales, arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, torna a fer història aconseguint una triple medalla d’or en un Gran Premi d’Europa. En aquesta ocasió, el certament va tenir lloc a Croàcia, on l’esportista es va imposar en tres categories diferents: individual, per equips i per equips mixtos.

En la competició per equips, l’equip espanyol format per Elia Canales, Leyre Fernández i Irati Unamunzaga s’enduia la gran final contra Ucraïna (5-4), en un emocionant duel que es va decidir en el desempat. Pel que fa a la competició per equips mixtos, Elia Canales també va obtenir l’or formant parella amb Javier Mérida i derrotant França a la final.

L’espectacular torneig d’Elia Canales es va arrodonir amb l’or individual, derrotant a la final a la seva companya de selecció Leyre Fernández (6-4). Amb aquesta històrica triple medalla d’or, Elia Canales confirma que es troba en un moment de forma espectacular i continua amb pas ferm el seu camí per assolir el gran objectiu, classificar-se per als Jocs Olímpics de París 2024.