15. Maig 2024

REINA I NARANJO COL·LOQUEN QUART AL NÀSTIC

Ara sí. Després d’emportar-se mals resultats cap a casa en les últimes sortides, el Nàstic ha aconseguit els tres punts en l’últim sospir.

NASTIC MIRANDES4Els jugadors de Vicente Moreno s’han emportat la victòria d’Anduva, un camp difícil on juga l’equip més golejador de tota la Liga Adelante.

El partit, corresponent a la jornada 15, ha començat amb molt de respecte per part dels dos equips. La possessió de la pilota es disputava prop del cercle central sense inquietar la porteria de cap dels dos equips.

En els primers 45 minuts els ocasions han arribat amb comptagotes. La pólvora dels golejadors de Carlos Terrazas, entrenador del Mirandés, semblava mullada. Les seves aproximacions a l’àrea visitant no creaven perilla excepció d’un xut que ha anat desviat i d’una falta llançada per Eguaras que Manolo reina ha pogut desviar a córner.

Per part del Nàstic, dos xuts que no han trobat porteria de Palanca i un de Rocha han estat el més destacat.

La segona part
Ja en la represa, el CD Mirandés era qui més assetjava l’àrea rival. La defensa del Nàstic refusava les pilotes que arribaven forma de faltes o jugades directes.

NASTIC MIRANDES3Davant el control dels homes de Terrazas, Moreno ha introduït canvis en posicions ofensives per tal de recuperar la possessió i crear jugades de perill amb homes de refresc. Palanca i Tejera han deixat el seu lloc a a Naranjo i Emaná, als minuts 57 i 67 respectivament, dos dels homes decisius del matx.

El porter del Mirandés no ha rebut cap xut del Nàstic fins al minut 35 de la segona part, a falta de deu minuts pel final.

Manolo salva els mobles
Reina ha estat providencial en dues intervencions que haurien suposat que els locals s’avancessin en el marcador, als minuts 71 i 75.

Les ocasions visitants seguien sense arribar. Només una rematada de Rayco al 84, és el més destacable.

Quan faltava un minut pel temps reglamentari, Naranjo ha tingut el gol però Raúl ha tret una bona mà per refusar, el rebot ha estat a punt d’entrar pe`ro la defensa ho ha evitat.

El gol
Amb empat a 0 s’ha arribat al minut 90 i Ais reig ha decidit afegir 4 minuts. El Nàstic no ha abaixat els braços en cap moment i al 93, una contra conduïda per Emaná, ha acabat amb el gol de Naranjo. El davanter ha creuat la pilota lluny de l’abast de Raúl.

Anduva ha estat assaltat pel Nàstic, en l’últim sospir, però els tres punts ja són de camí a Tarragona.

NASTIC MIRANDES2Balanç
El Nàstic amb molt poca cosa suma una nova victòria. Poques ocasions i molta efectivitat, aquesta és la lectura positiva del partit. També és obligatori remarcar la feina feta la defensa, que ha neutralitzat als davanters més efectius de la categoria, i per Reina, que ha estat el salvador dels visitants en un parell d’ocasions.

Després d’aquesta victòria, el Nàstic es col·loca quarta només dos punts del líder, el Còrdova.

El pròxim partit dels grana es jugarà a casa, al Nou Estadi, el 5 de desembre a les 20:15 h contra un exprimera com és la UD. Almería.

ALINEACIONS
CD MIRANDÉS: Raúl, Kijera, Álex Ortiz, Shangalli (Abdón Prats, 58’), Galán, Eguaras, Lago Júnior (Ion Vélez, 70’), Álvaro Corral, Álex García, Néstor i Rúper.

NÀSTIC: M. Reina, Xisco Campos, I. Bouzón U.Z, Pablo Marí, Mossa, Xavi Molina, Tejera (Emaná, 67’), D. Rocha, Rayco (Xisco M, 85’), Palanca (J. Naranjo, 57’) i A. de Groot.

GOLS: 0-1, Naranjo (93’).

Targetes: Tejera (15′); Xisco Campos (86’); J. Naranjo (93’) pel Nàstic i Abdón Prats (80’) pel Mirandés.

Àrbitre: Sr. Saúl Ais Reig (Col·legi valencià).

INCIDÈNCIES: Estadio Municipal de Anduva. Jornada 15 Liga Adelante (15/16)