29. Abril 2024

NÀSTIC NO ÉS CAPAÇ DE DERROTAR EL CÒRDOVA

El Nàstic va caure derrotat davant el Còrdova, el líder provisional de la Lliga Adelante. Aquest resultat va fer que els tarragonins no dormissin massa bé. El Còrdova va marcar dos gols al Nàstic. Els de Tarragona van intentar doblegar el rival però sense cap èxit.

nastic_

Els blanc-i-verd, que van sumar així cinquena victòria a El Arcángel, la quarta consecutiva, després d’anotar els seus dos gols en el primer temps, van sortir puixants i al cap de cinc minuts van trobar el premi a la seva intensitat.

Va ser després de la primera assistència del lituà Marius Stankevicius amb el seu potent servei de banda, que, ajudat per la fallada en el rebuig dels centrals del Gimnàstic, va arribar a l’altre extrem de l’àrea, on Fidel, que va traçar una diagonal des de la banda esquerra, va rematar a la xarxa amb una precisa semi volea.

Amb l’1-0, el Còrdova es va anar difuminant a poc a poc per especular amb el marcador i els de Tarragona van fer un pas endavant per fer-se amos i senyors de la possessió de la pilota. Això sí, els faltava el precís última passada per portar el perill a la porteria del ghanès Razak.

Aquesta mica de qualitat de la qual patien els catalans la tenia el Còrdova i, superada la mitja hora de joc, va encarrilar el partit i el seu retrobament amb el triomf gràcies a una contra perfecta.

Nàstic ho va intentar
Després d’una passada magistral de quaranta metres de Markovic a la sortida de la pilota, el serbi va buscar en llarg al romanès Florin Andone i aquest, amb un perfecte control orientat, se’n va anar dels dos centrals del Nàstic per plantar-se davant Reina i batre-ho per baix amb un tret sec quan s’endinsava en l’àrea.

Amb aquesta clara avantatge es va arribar al descans, després del qual el quadre tarragoní ja no va ser el mateix perquè el Còrdova no el va deixar.

Encara que els catalans ho van intentar, els pupils de José Luis Oltra no van replegar tant les seves línies i van tocar més la pilota davant un entregat Arcàngel amb més de 15.000 espectadors.

Amb tot, a l’equador de la segona part, Pablo Marí va poder escurçar distàncies a la sortida d’un córner amb un cop de cap que va treure sobre la línia de gol el defensa local Deivid.

Xisco va fallar
Més clara encara va ser l’ocasió que va fallar l’acabat d’entrar Xisco Muñoz, que va rematar als núvols des de l’àrea petita i sense oposició a tres metres de la línia de gol.

Els catalans van tenir les seves opcions per entrar en el partit, però les van desaprofitar, davant un Còrdova que es va dedicar a administrar el seu avantatge i fins i tot va poder augmentar-la en el temps afegit amb dos remats de Markovic i Pineda.