02. Maig 2024

NÀSTIC EMPATA A CORNELLÀ, PERÒ CONTINUA… AL CAPDAVANT

NASTIC2 El Nàstic ha aconseguit un empat a Cornellà i amplia així distàncies al capdavant de la classificació.

El gol inicial de Lago Jr ha estat contrarestat amb dos gols dels locals David i Gallar. Marcos ha igualat el partit, però els granes no han pogut culminar la remuntada tot i disposar d’ocasions en el tram final de l’enfrontament.

El Nàstic arribava al Nou Municipal de Cornellà de Llobregat en ganes de vèncer per primer cop en aquesta temporada al conjunt de Jordi Roger. Dos empats, un en el partit d’anada i l’altre en un amistós de pretemporada, eren els resultats anteriors entre tots dos conjunts. Els primers deu minuts han estat de lluita al centre del camp, sense que cap dels dos equips controlessin la pilota. Xisco Muñoz ha estat el primer en crear perill amb una rematada de cap, després de la centrada de Mossa.

Una errada
El porter local Doblas ha pogut refusar amb una bona estirada. Al minut 13, ha arribat el primer gol del Nàstic. Una errada local ha acabat amb la pilota als peus de Marcos, que s’ha plantat davant Doblas i la seva rematada l’ha pogut treure el porter local, però Lago Jr, molt atent al refús, ha enviat la pilota al fons de la xarxa (0-1). Dos minuts després, Cristóbal ha xutat des de lluny però la pilota ha sortit lluny de la porteria local.

La primera rematada de la UE Cornellà no ha arribat fins al minut 20, en una rematada que ha sortit per la línia de fons. Al minut 27, Marcos ha pogut fer el segon, el seu xut ha sortit fregant el pal esquerre de Doblas. Un minut després, Tomeu ha realitzat una bona intervenció després del fort xut local des de l’interior de l’àrea petita. Les ocasions s’anaven donant a totes dues àrees.NÀSTIC

De fet, al minut 36, el porter local ha tornat a fer una bona estirada a la rematada de Xisco Muñoz amb el cap. I al minut 39, Tomeu ha realitzat una doble intervenció, primer en un xut llunyà i després, al refús, tapant la rematada d’un davanter local. La jugada posterior, a la sortida d’un córner, David ha posat l’empat al marcador amb una rematada per alt (1-1). Amb aquest resultat s’ha arribat al temps de descans.

A ‘per totes’
A la represa, els dos conjunts han sortit a guanyar, sabedors de la importància de la victòria en la consecució dels respectius objectius a la lliga. Al minut 54, Marcos ha xutat desviat quan es plantava sol davant el porter.

Novament, la pilota s’ha escapat per pocs centímetres. El conjunt de Cornellà s’ha avançat en el marcador al minut 57. El xut llunyà de Gallar ha topat amb un defensor grana i ha desviat la rematada lluny de Tomeu (2-1). Al minut 62, els locals s’han quedat en un menor nombre d’efectius per l’exclusió d’Israel.

Vicente Moreno ha introduït dos canvis en busca del gol. Azkorra i Jean Luc han entrat al terreny de joc al lloc de Xisco Muñoz i Manolo Martínez, minuts 59 i 66 respectivament. Al minut 72, Marcos ha igualat el marcador.NASTIC_PUBLIC

Una bona centrada de Lago Jr ha servit per a que el davanter de Pollença s’imposés per alt a la defensa local (2-2).

Ja a les acaballes del partit, arbitrat per Alexandre Alemán Pérez, el Nàstic controlava la pilota i buscava fer el tercer. Els de Jordi Roger es tancaven prop de la seva àrea per tal de recuperar i sortir a la contra. L’última ocasió ha estat de Marcos. El seu xut llunyà al minut 85 l’ha aturat Doblas. Després d’aquest resultat, els de Vicente Moreno sumen 59 punts a la classificació, ampliant les diferències amb el segon classificat fins als 5 punts, a falta de vuit jornades per la conclusió de la lliga regular.

El diumenge vinent, a les 12.00 hores, davant el RCD Espanyol B, el conjunt grana buscarà la quarta victòria consecutiva al Nou Estadi.