14. Maig 2024

MAYTE COLMENAREJO MARCA PRESÈNCIA EN EL PÒDIUM DE LA CURSA DE LA PORTELLA

mayte_cursa
L’atleta del Raidlight Team va quedar 3ra classificada

Mayte Colmenarejo, de l’equip Raidlight Team, es va fer un lloc en el pòdium de la darrera cursa pujada a la Portella a Hospitalet de l’Infant, que es va celebrar el passat cap de setmana.

L’atleta de la Selva del Camp va ocupar el tercer lloc en la classificació general femenina, quan el nombre de participants ha ultrapassat el centenar.

La corredora del Raidlight Team va fer els 12 kms en uns 90 minuts; Colmenarejo va haver de ‘trampejar’ un recorregut amb uns 720 m de desnivell positiu.

Aquesta cursa va servir també per a ‘escalfar motors’ pel proper repte que tindrà lloc d’aquí a dues setmanes, on s’ha de fer un recorregut de 62 quilòmetres pels magnífics paisatges que ofereixen les muntanyes de Prades.