La Mostra Gastronòmica de la Canana de Torredembarra serveix més de 600 tapes La primera edició de la Mostra Gastronòmica de la Canana que es va dur a terme aquest diumenge passat a Torredembarra va servir un total de 605 tapes, exhaurint existències.
De 12 h a 15 h, es va viure un no parar de públic que volia tastar les diferents tapes de canana i així conèixer els plats que es trobaran als menús de les Jornades Gastronòmiques, que tindran lloc del 14 d’abril a l’1 de maig. Les tapes que es van poder degustar diumenge (3 € tapa + vi o aigua) van ser un arrossejat de cananes, cananes amb patates, risotto de cananes, suquet de cananes, all cremat de cananes, caldereta de cananes, fideus negres amb cananes i cloïsses, guisat de cananes, picada marinera de cananes i cananes amb la seva tinta.
Per als més petits hi va haver un taller de cuina i activitats infantils que també es van omplir de nens i nenes amb ganes de passar-s’ho bé. A més, es van dur a terme unes enquestes de satisfacció entre el públic i entre els enquestats sortejat cinc menús per a dues persones als diferents restaurants participants en les Jornades.
Concretament, es van recollir 363 butlletes d’informació, de les quals un 35% eren de persones de Torredembarra, un 33% de Barcelona i la resta principalment del Baix Gaià i la Costa Daurada. Cal recordar que els establiments participants en les Jornades són: Al Capone da Franco, Cal Coco, Can Gla, Clamar, Di Napoli, El Capitán, El Vaixell, Hostal Coca, L’Avi Vitali, La Cuina d’en Basili, La Serra, La Sirga, Pizpaz, Roda i Saona. Cadascun presenta diferents menús amb un element comú: la canana, i amb preus que oscil·len entre els 19,5 i els 26 euros.