10. Maig 2024

Enrique Martín dóna en la tecla

REDACCIÓ28 Octubre, 20180

Enrique Martín ha continuat amb la seva filosofia de joc, jugant amb tres centrals i dos carrilers. Fa molt de temps que utilitza aquesta tàctica en diversos equips, de moment a Tarragona ha funcionat i el Nàstic ha sumat els tres punts davant l’Oviedo

L’Oviedo ha començat el partit amb moltes més ganes que el Nàstic, en tan sols 6 minuts han tingut dues ocasions molt clares per perforar la xarxa de Becerra.

Malgrat el bon joc de l’Oviedo, al minut 21 ha arribat el gol del Nàstic, obra de Luís Suárez, gràcies a una bona jugada en banda de Javi Marquez. El colombià ha perforat la xarxa desprès d’haver fet una bona retallada i amb la cama menys bona, l’esquerra, ha fet passar la pilota per sota les cames del porter de l’Oviedo.

Al minut 28, l’àrbitre ha anul·lat un gol del Nàstic per fora de joc. El Nàstic amb el gol s’ha animat, i amb un Luís Suárez molt endollat al partit ha ocasionat certes jugades de perill.

La segona meitat ha començat amb una aproximació perillosa del Nàstic que ha acabat topant amb el pal, després del xut de Luís Suárez, un dels millors jugadors del partit sens dubte. Minuts després la tònica ha estat la mateixa, el Nàstic jugant per bandes i arribant molt bé a la porteria rival, on cada cop que Luís Suárez rebia la pilota es creava una sensació de perill, que el Nou Estadi ha sabut valorar amb aplaudiments per al jugador colombià.

El seu acompanyant a la punta d’atac, Manu Barreiro ha fet un molt bon partit on s’ha entès molt bé amb Suárez i amb la resta de companys que li enviaven pilotes per alt.

Quan el Nàstic semblava dominar el partit, ha arribat el gerro d’aigua freda en forma de gol, Baldé al minut 19 de la segona part ha fet l’empat pels asturians.

A partir del gol de l’Oviedo, els asturians han començat a crear més perill, encara que el Nàstic ha sabut reaccionar i generar ocasions. Els últims 20 minuts de partit han sigut els més intensos per ambdós equips. Tan Nàstic com Oviedo han anat pels tres punts, sense conformar-se amb l’empat.

Al minut 80 el jugador de l’Oviedo, Ramon Folch, ex del Reus, ha vist segona groga, per tant ha sigut expulsat, fet que el Nàstic ha aprofitat fins al final. Al darrer minut de partit s’ha produït una falta perillosa, que ha rematat Raúl Albentosa fent el 2-1 final, i convertint el Nou Estadi en pura bogeria.

Amb aquesta victòria el Nàstic abandona l’última posició de la classificació i fa esperançar l’afició, gràcies a Enrique Martín que de moment sembla haver donat amb la tecla adequada.

4631 espectadors han assistit al Nou Estadi per veure la segona victòria de la temporada de l’equip.