09. Maig 2024

‘ELS LLOPS’ S’EMPORTEN EL CAMPIONAT TRAIL SÈRIES

L’última prova del Circuit Trail Sèries –Naturetime-, el ‘Trail les Ermites’ a Ulldemolins era molt més que una carrera. En aquesta cita es decidien els guanyadors del campionat en moltes categories i alhora, també es coronava a l’equip o club guanyador.

llops3El diumenge, dia 15 de novembre, era el dia. Era el dia de demostrar quin era el club i l’esportista que estava més en forma i que també ha mantingut la seva regularitat. L’última prova es decidia en les seves modalitats de carrera llarga (21 km), curta (10 km) i la caminada.

Una gran manada
Els èxits havien d’arribar després de la gran temporada que havia fet el Club Excursionista Trail Tarraco (Els llops) i així va ser.

Durant la jornada de diumenge, l’equip dels Llops es van proclamar vencedors del campionat Trail Sèries. Gran part de culpa la tenen les bones puntuacions de tots els participants de l’equip en les proves ‘decisives’.

El campionat en sexe masculí se l’emporta Mikel Besora (Borges Trail), el segon és Arturo Neriz (Trail Tarraco) i Daniel Castell va ser tercer (Trail Tarraco).

En el quadre femení, Núria Gil (Borges Trail) ha estat la més regular del campionat i l’acompanyen en el podi Judit Francín i Eva Tapia, ambdues del Trail Tarraco, segona i tercera, respectivament.

llops2Els podis
Molts atletes de la manada dels Llops van fer podi en l’última cita del campionat. Mayte Colmenarejo i Judit Francín van arribar les dues juntes de la mà a la meta, després d’un esprint, emportant-se les dues el segon lloc del pòdium femení general i la 21 posició de la general de la cursa curta. En primer lloc va entrar Lourdes Cayetano, del Borges Trail.

Eva Tàpia va entrar primera en la categoria de veteranes i això li va facilitar el fet d’emportar-se la tercera plaça del podi d’un campionat molt disputat.