04. Maig 2024

ELS ALEVINS DEL NÀSTIC AIXEQUEN LA COPA TARRAGONA DE FUTBOL SALA

El Nàstic aleví s’ha emportat el triomf en la Copa Tarragona de Futbol Sala. Els granes han aconseguit superar un total de tres rondes i guanyar la final per 1-3.

unnamedL’encontre va estar molt igualat i ambdós equips van tenir oportunitats d’aconseguir anotar el primer gol, però els tarragonins marxaven al descans amb el 0 a 0 inicial.

A la segona part i després de 10 minuts de joc, els nastiquers es posaven per davant. A partir d’aquí vam veure un intercanvi de cops on els nastiquers van sortir afavorits i van poder fer-se amb l’eliminatòria.

Victòria treballada a la Copa que els serveix per sumar un títol més al seu palmarès. El segon entrenador, Jordi Munté, va expressar la seva felicitat pel resultat aconseguit: “Estem molt orgullosos d’aquest grup que ha començat aquest any, per ser el primer estem molt contents”.