06. Maig 2024

EL PASSADÍS D’HONOR AL NÀSTIC ACABA AMB UNA DERROTA PER 4-1

Giner, un dels destacats grana

El Nàstic ha sortit del camp de l’Olípic de Xàtiva enmig del passadís d’honor realitzat pels jugadors de l’equip local en reconeixement a la seva qualitat de campió de la categoria i ha deixat el camp de la mateixa manera, encara que en aquest cas els aplaudiments eren d’agraïment pel 4-1 final i per garantir-lis disputar la Copa del Rei.

Els granes, conscients que el treball ja estava fet, s’han deixat anar i han començat el partit amb cinc jugadors poc habituals en l’onze inicial.

Primer temps avorrit, del que només destaquen el gol aconseguit per l’Olímpic al minut 39. Una jugada assajada a la sortida d’una falta va permetre el remat d’Alcázar al fons de la xarxa tarragonina.

Expulsió de Pol Bueso
Tot just a la reanudació, i quan el Nàstic semblava posar-se les piles, Cortell trenca la defensa grana i anota el segon. L’emoció arribaria quan Rocha roba una pilota, Ferran Giner cavalca per la banda esquerra i la seva assistència a Xisco Muñoz situa el 2-1 al marcador. Però quan només faltaven deu minuts per al final tot se n’ha anat en orris amb els gols de Vaquero i Cortell i l’expulsió, per targeta vermella, de Pol Bueso.

OLÍMPIC: Rangel, Revert, Alcázar, Pepín, mendoza, Valiente, Ruiz (Belda, minut 75), Vaquero (Rifaterra, minut 80), Gómez, Jiménez (Cortell, minut 29) i Acosta.

NÀSTIC: Tomeu, Bertomeu (Assoubre, minut 62), Manolo Martínez, Marí (Rocha, minut 46), Pol Bueso, Xavi Molina, Cristóbal (Azkorra, minut 81), Luismi, Sergio Rodríguez, Giner i Xisco Muñoz.

GOLS: 1-0, minut 39, Alcázar; 2-0, minut 54, Cortell; 2-1, minut 59, Xisco Muñoz; 3-1, minut 79, Vaquero; 4-1,minut 89, Dani Gómez.

El partit de lliga serà contra l’Elche CF Ilicitano, el proper diumenge dia 10 de maig, a les 17.00 hores, al Nou Estadi. L’enfrontament correspon a la jornada 37 del grup III de la Segona Divisió B.