09. Maig 2024

EL NÀSTIC S’IMPOSA A L’ELX PER 1-0

REDACCIÓ14 Febrer, 20160

L’afició grana ha patit fins al darrer minut. Però, finalment, han abandonat el nou estadi, alleugerats per la victòria (1-0) davant de l’Elx. El Nàstic porta nou partits sense conèixer cap derrota. La primera part ha estat molt positiva pels homes de Vicente Moreno, ja que Naranjo ha estrenat al marcador al minut 10. A la segona part, els tarragonins han afluixat una mica. Els xiulets a l’àrbitre han estat constants. Durant la mitja part, el cantautor tarragoní, Toni Cruz ha interpretat la nova cançó del club grana ‘Junts farem història’. La pluja ha marcat presència en la segona part del matx.

nastic_3

Els primers instants de partit han estat d’anada i tornada en tots dos conjunts, sense que cap dels dos pogués apoderar-se del control de la possessió.

La primera ocasió del partit ha suposat el gol grana. Una jugada personal d’Aburjania per la zona central del terreny de joc en què ha servit per a J. Naranjo, i el davanter andalús ha enviat la pilota per sota les cames del porter Javi Jiménez i ha inaugurat el marcador.nastic_1

José Naranjo, una jornada més demostra que està en ratxa de cara a porta i ha certificat el 6è gol del seu compte particular en aquesta lliga.

Al minut 14, els valencians ho ha provat des de lluny iReina ha atrapat. Al 26′, una jugada d’estratègia a la sortida d’una falta, ha acabat novament als dominis de Reina. Mentre que al 38′, els de Rubén Baraja han provat un xut creuat que ha sortit desviat.

L’enfrontament estava ben controlat defensivament pels grana i les poques aproximacions dels d’Elx no comportaven un clar perill en contra dels interessos del Nàstic. Amb el resultat d’1-0 s’ha arribat al temps de descans.
Després de la mitja part, Vicente Moreno ha introduït el primer canvi. Tejera s’ha quedat a la banqueta per donar entrada a L. Madinda. J. Assoubre, només començar, ha gaudit d’una ocasió per aconseguir el segon gol.nastic_entrenador

L’ivorià, després de deixar enrere dos defensors, ha buscat el xut des de la frontal de l’àrea, però la pilota no ha trobat porteria. Un minut després, al minut 47, els visitants s’han topat amb el pal.

Un refús de Pablo Marí ha estat a punt de suposar l’empat, i la jugada ha acabat a servei de cantonada. Al minut 54′, una bona jugada trenada que ha culminat Aníbal.Z amb gol ha estat invalidada per fora de joc.  Un minut després, una bona centrada de Mossa ha estat a punt de culminar-la Aníbal.Z però el porter visitant s’ha anticipat per fer-se amb l’esfèric.

nastic_eltx
Els presidents del Nàstic i de l’Elx

Al 58′ hauria pogut arribar el segon gol del Nàstic. Una pèrdua de pilota visitant ha permès que Achille Emaná es plantés dintre l’àrea i la seva assistència de gol per Aníbal.Z s’ha escapat per poc del davanter incorporat en el mercat de fitxatges d’hivern.

Al minut 61′ s’ha produït la segona substitució grana.
Naranjo ha donat entrada a Palanca, ex-jugador de l’Elche CF.

Els franjiverds no han pogut materialitzar una ocasió al minut 67, en què Reina ha atrapat amb molta seguretat. Al minut 74, Vicente Moreno ha realitzat la darrera substitució. J. Assoubre ha deixat el terreny de joc lesionat, i Ferran GP ha accedit al seu lloc.

Ja en la recta final, l’últim quart d’hora de joc, els de Baraja s’han bolcat a l’atac a la recerca de l’empat.

Les ocasions s’anaven produint però el Nàstic es mostrava molt segur, fent que la majoria d’ocasions fossin des de lluny. Al 76′ atrapa Reina una rematada des de fora l’àrea i, dos minuts després, novament el porter atrapava la rematada amb el cap d’Hugo Fraile.nastic_bombo

Els últims xuts, sense perill, han estat per Cristaldo i Isidoro, minut 85 i 90, que no han trobat la porteria local. Després dels tres minuts de temps afegit s’ha arribat a la conclusió del matx. Aquesta victòria suposa que el Nàstic es situï en zona de playoff d’ascens amb un total de 41 punts a favor.

Dissabte a Mallorca
La setmana vinent, el conjunt grana viatjarà fins a Mallorca per disputar la jornada 26 del campionat. El matx davant els mallorquins es disputarà el dissabte 20, a les 18.00 hores, a l’Iberostar Estadi.