19. Maig 2024

EL NÀSTIC PERD DOS PUNTS CONTRA UN GIRONA AMB 10

El Nàstic es plantava a Girona amb l’objectiu d’escalar llocs en la classificació i mirar, encara més, cap amunt. Després de la victòria a casa contra el Tenerife, els de Vicente Moreno

nastic  - gironaEl partit ha estat el d’un Nàstic de dues versions. La primera part ha estat la d’un equip dominador i segur en les seves accions i la segona part la d’un equip amb pors, inseguretats i que s’ha deixat esgarrapar dos punts de Montilivi.

La primera meitat ha estat clarament grana, amb el domini de la possessió i generant bones arribades.

El Nàstic dominava però sense crear clares ocasions de gol. El partit s’ha posat de cara pels de Tarragona quan en el minut 20, l’àrbitre ha expulsat per doble targeta groga al local Lekic, que ha vist la segona per simular una falta dins l’àrea de Manolo Reina.

Al 29’ ha arribat el primer gol del partit. Aburjania, que s’estrenava com a titular, aconseguia robar una pilota al mig del camp, després d’una bona disputa amb un jugador local, per assistir, després d’una bona conducció, a un Naranjo que batia per baix al porter del Girona.

Amb una oportunitat local, que ha salvat Bouzón s’ha arribat a la mitja part.

A la segona meitat, la pel·lícula ha estat una altra. Els gironins han sortit a per totes, a mossegar.

Els de Machín, tot i tenir un home menys, han estat capaços d’imposar el seu ritme buscant embogir el partit.

nastic - girona2Després d’un intercanvi d’ocasions, a banda i banda del camp, ha arribat una clara pel Nàstic que ha acabat amb el gol local. Quan transcorria el 78’, Emaná ha gaudit d’una bona ocasió dins d’àrea gironina però la defensa local ha rebutjat el perill. I del que hagués pogut ser el 0-2 s’ha passat a l’empat. La defensa gironina ha refusat en llarg i el davanter local Mata ha aconseguit controlar per encarar a Reina; Bouzón, en un intent d’evitar la rematada, ha acabat fent penal. El mateix Mata ha estat l’encarregat de xutar la pena màxima, aconseguint el gol de l’empat.

Al final, empat i repartiment de punts a Montilivi. El Nàstic es consolida en la sisena posició de la taula amb 38 punts.

El proper rival serà l’Elche, que visitarà el Nou Estadi, dissabte 13, a les 18 hores.
Alineacions
Girona FC: Becerra, Aday (Javi Álamo 57’), Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Clerc (Cristian Herrera 72’), Pere Pons, Àlex Granell, Borja Garcia (Maffeo, 81’), Mata, Lekic.
Nàstic: Reina, Xisco Campos, I. Bouzón U.Z, P. Marí, Mossa, L. Madinda (Carlos García 82’), Aburjania, Emaná, Ferran G.P, J. Naranjo (Jean Luc 51’) i Aníbal.Z (S. Emanà 68).
Gols: 0-1, J. Naranjo (29’); 1-1, Mata (78’).
Àrbitre: Sr. Jorge Figueroa (Col·legi andalús).
Targetes: Lekic (17’ i 20’), Granell (31’), Lejeune (50’), Mata (63’), Bouzón (77’), P. Marí (83’).
Estadi de Montilivi. 4512 espectadors. Jornada 24 Liga Adelante (15/16)