15. Maig 2024

El Club Nàutic Salou triomfa al Campionat de Catalunya de Windsurf

REDACCIÓ6 Abril, 20230

El Club Nàutic Salou ha obtingut excel·lents resultats al Campionat de Catalunya de Windsurf celebrat de l’1 al 4 d’abril al Club Marítim d’Altafulla. Els regatistes salouencs van destacar en les modalitats iQ FoilTechno 293 ODTechno 293 Plus, Raceboard i Windsurfer, assolint quatre campionats i dos subcampionats. Entre els campions destaquen Sandro Portune en iQFoil Sots-17 i Ana Alonso en iQFoil Sots-19, mentre que César Alonso va quedar en segona posició en la mateixa categoria.

També van destacar Valèria Baldrich, primera classificada en Techno Plus, Emma Pujol, primera classificada en Techno 293 Sots-15, i Ramon Batista, que va quedar segon en Raceboard.

El Club Nàutic Salou organitzarà la propera competició, la Copa d’Espanya de les classes iQFoil Juvenil, Techno 293 OD i Techno 293 Plus, que tindrà lloc a Salou del 28 d’abril a l’1 de maig. Amb aquesta excel·lent actuació, el club salouenc es consolida com un referent del litoral català en la pràctica esportiva del windsurf.