16. Maig 2024

QUAN EL CASAMENT ENTRE EL PLAT I LA BEGUDA ES CONVERTEIX EN… PLAER

El Restaurant Puerto Madero de Cambrils s’ha vestit de gala per oferir als seus, gairebé 90 convidats, la millor qualitat dels seus productes – frescos per convicció – amb un exquisit i encertat maridatge amb els vins i cava de la Casa Torelló.

TORELLO-3
Els socis del Restaurant Puerto Madero

Durant tres i hores i mitja, els selectes comensals han pogut degustar tarters, peixos i carns acompanyats d’una exquisida varietat de vins que ‘casen’ a la perfecció amb els plats servits. La música ambient – en directe –i un vídeo sobre les caves aconseguien que els convidats poguessin apropar-se al celler Torelló i conèixer la varietat de productes que ofereix.

TORELLO-2Els socis del Restaurant ‘Puerto Madero‘ i el propietari de Cavas Torelló han donat la bevinguda als comensals, ressaltant l’esforç del personal en la cerca de la qualitat dels plats i l’excel·lència del servei. Durant la vetllada, s’ha pogut assaborir i contrastar l’encert i la bona sintonia entre el cava n

ature amb el tartar. La delicadesa del vi blanc i la fortalesa del vi negre ha deixat evident l’excel·lent maridatge amb la carn de vaca gallega i l’argentina. El rosat, però, es distingeix pel seu paladar semi dolç.
Torelló només elabora Caves Reserva (més de 15 mesos de criança), i Gran Reserva (més de 30 mesos de criança), segons la normativa del Consell Regulador del Cava.
Els Caves i Vins Torelló s’elaboren amb exigència i passió i es troben en les millors botigues especialitzades, en els restaurants millor qualificats i en les seccions gorumet dels grans magatzems d’Espanya sent exportats a EEUU, Puerto Rico, Mèxic, Japó, China, Hong Kong i Singapur, Bèlgica, Noruega, Paísos Baixos, Txèquia, Principat d’Andorra, Regnet Unit, França i Alemanya.

ETORELLO_l ‘Puerto Madero‘ ha engegat aquest projecte ara fa quatre mesos, però la confiança dels clients, la qualitat dels productes i la professionalitat están deixant palès que “estem a l’altura de la situación“, tal com ha dit un dels socis. El Puerto Madero ofereix una fusió perfecta de la cuina española i argentina amb plats europeus.

Alejandro Martin s’ha compromés a fer de la cuina un art que no cal ser gaire costosa. “Menjar bé i beure molt bé no ha de ser car”, ha insistit el cuiner i director del ‘Puerto Madero‘, que aquesta nit va exercir, conjuntament amb el seu soci, d’amfitrions incomparables.

VIDEO:

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy paid course