30. Abril 2024

El cas Inipro… després del 26-M

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros sortint del jutjat

Des que el jutge Joaquin Elias va abandonar el Jutjat d’Instrucció número 1 de Tarragona per marxar com a JAT al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el cas Inipro no ha respirat.

La jutgessa substituta, Chantal Prieto, encara no ha tingut temps per analitzar el cas, on consta com a investigats diferents individualitats de la política tarragonina, entre elles l’alcalde de Tarragona, el socialista Josep Fèlix Ballesteros.

L’acusació popular demana per l’alcalde Ballesteros 13 anys de presó i 88 d’inhabilitació

Fonts consultades pel nostre digital donen per fet que no hi haurà cap novetat en les properes setmanes, atenent que la magistrada encara no ha tingut temps d’estudiar el procés que ha estat objecte de recurs per part d’algunes defenses. També és cert que la jutgessa no és la titular de la plaça que va deixar vacant Joaquim Elias. El magistrat que haurà de fer-se càrrec d’aquest jutjat d’instrucció està de baixa laboral.

El jutge Joaquin Elias, en tancar la instrucció, va decidir mantenir la imputació de tots els encausats i enviar el cas a judici

Davant d’aquest escenari, tot indica que no hi haurà novetats sobre aquest procés judicial fins passades les eleccions municipals, agendades pel 26 de maig.

Cal recordar que, en aquests moments, el cas Inipro està pendent de la resolució de diferents recursos presentats per algunes defenses dels processats. El jutge Joaquin Elias, en tancar la instrucció, va decidir mantenir la imputació de tots els encausats i enviar el cas a judici.

Recordem que en aquest cas consten com a investigats, l’alcalde socialista Josep Fèlix Ballesteros, la regidora Bego Floria, l’excap de gabinet de Ballesteros, Gustavo Cuadrado, l’exregidora d’Afers Socials i l’exgerent de l’Institut Municipal de Serveis Socials, entre d’altres.

L’acusació popular del cas Inipro demana per l’alcalde Ballesteros 13 anys de presó i 88 d’inhabilitació.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
online free course