30. Abril 2024

Ballesteros manifesta confiança incondicional a totes les policies

L’alcalde de Tarragona ha demanat als agents de la Guàrdia Urbana que continuï tenint orgull i sentiment de pertinença a un cos que ha demostrat al llarg del temps la seva “professionalitat” i “compromís”. Josep Fèlix Ballesteros, en el seu discurs de cloenda de la Festivitat de la Guàrdia Urbana, ha assegurat que la policia municipal compta amb la seva “confiança incondicional”. Diu ser conscient que una societat moderna ha d’anar de la mà de la seguretat i de la llibertat. “Una és la condició necessària perquè hi hagi l’altra”, ha remarcat, afegint el seu “suport incondicional a la resta de cossos i forces de seguretat de l’estat amb qui ens entenem molt bé”.

Després de repetir que “estem orgullosos de les policies”, ha dit que els errors comesos no pot enterbolir la professionalitat, l’esperit de servei, el compromís i la voluntat de donar el millor de cadascú. Ballesteros, fent referència a l’actualitat sense fer-ne esment, ha recordat que la societat “ens necessita optimistes, lliures i compromesos”.

També ha volgut treure pit de l’acció del govern que presideix: “Quan vaig arribar a l’alcaldia, la Guàrdia Urbana no tenia comissaria i tenia una plantilla infradotada. A poc a poc, i gràcies a les condicions econòmiques, hem anat millorant les infraestructures – ara la Guàrdia Urbana té una comissaria modèlica – i incrementant els mitjans tecnològics i humans de la policia”. Ha fet esment al compromís polític amb la Guàrdia Urbana i la necessitat de tenir un cos professional i ben preparat. “Els ciutadans volen viure bé, viure tranquils i ser lliures i – molt important – saber que tenen una Guàrdia Urbana molt propera pels moments que necessiten”, ha explicat.

Ha tingut paraules d’agraïment pels Bombers, Protecció Civil i totes les policies que contribueixen a fer de la seguretat i la llibertat una bandera. Ha destacat el paper dels cossos policials i dels serveis d’emergència “abans, durant i després” dels Jocs del Mediterrani, de les seves actuacions i compromís durant els aiguats o ventades i de la seva implicació en la defensa de la dona maltractada, una feina “difícil, silenciosa i poc agraïda”. L’alcalde, en aquest àmbit, ha dit que “per casa dona acollida i atesa per la policia, la societat hauria d’aplaudir durant tres dies seguits”. El públic que assistia l’acte – el Teatre de Tarragona no s’ha omplert – han agraït als agents en forma d’aplaudiment.

 

VIDEO

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
free download udemy paid course