18. Maig 2024

LA CAMBRA DE COMERÇ AGRAEIX LA VALENTIA I EL LIDERATGE D’ABELLÓ EN FORMA D’HOMENATGE PÒSTUM

Roigé va lliurar la Insígnia d’or – la màxima distinció de la Cambra – a la vídua de l’expresident que ha assistit a l’acte, acompanyada dels seus dos fills, Ana Maria i Albert. La foto de l’expresident lluirà al hall de la Sala de Plens.

Roigé exhibint la foto d’Abelló

L’expresident de la Cambra de Comerç de Tarragona del 2016 al 2015 i exregidor del PDeCAT, Albert Abelló, ha rebut, aquest dilluns, per part dels seus companys de l’entitat cameral un senzill i sentit homenatge pòstum.
La presidenta Laura Roigé, visiblement emocionada, després de ressaltar la valentia, lideratge i vàlua d’Abelló, ha volgut deixar clar que el seu mestratge “ens acompanyarà sempre i que, com a mostra del reconeixement i estima cap a la seva persona i tot allò que representava i representa”.

Un dels amics d’Abelló i membre del comitè executiu, Fèlix González, va ser el responsable de repassar la seva petjada a l’entitat, tot recordant que va posar en marxa projectes exitosos com potser el cas de Tarragona dTapes, Mou-te per Tarragona, el col·leccionable Iubilaeum, 125 Aniversari, l’aferrissada lluita a favor de les infraestructures, la modernització de la Institució…

La presidenta Roigé no va deixar pasar per alt la pèrdua de l’empresari vila-secà i membre del comitè executiu des de l’any 2006, Josep Graset. Als dos els ha enviat el següent missatge: “Pep, Albert, sé que allà a dalt us tindreu l’un a l’altre”.

L’acte va comptar amb l’assistència dels pares de l’Albert (Ana Maria i Albert) i de la seva dona, Esther, recolzats en tot moment pel caliu dels membres del Ple, Comitè Executiu, els expresidents Xavier Artal i Bartomeu Ramos, i antics companys dels Òrgans de govern en els dos mandats d’Albert Abelló. Andreu Suriol, el sucessor d’Albert Abelló a la presidència de la Cambra, va excusar la seva absència.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free