30. Abril 2024

GRANADOS PRESENTA SALOU COM A CIUTAT ACOLLIDORA I D’ACOLLIDA

REDACCIÓ9 Agost, 20170

L’alcalde de Salou ha reivindicat la importància del turisme en l’economia i ha recordat que l’amabilitat i la qualitat dels serveis són elements essencials per atraure els visitants

Granados rep un obsequi de José Ortiz

“En aquest moment Salou es presenta com a destí internacional d’oci i vacances”, fent gala del seu cosmopolitisme i projectant la seva imatge més universal com a ciutat d’acollida i acollidora, que pretén fer de l’estada dels seus visitants una experiència inoblidable”. Aquesta és l’opinió que l’alcalde de Salou, Pere Granados, va compartir durant la inauguració de les Nits Daurades.

Granados, visiblement satisfet amb les dades turístiques, ha recordat que la capital de la Costa Daurada viu “una explosió d’emocions, sensacions i experiències”. És que, en la seva opinió, l’estiu és un període molt especial”, perquè es converteix en un gran escenari de celebració, on els visitants podran compartir amb la població autòctona “una manifestació festiva molt genuïna, gaudint de la nostra identitat i la nostra riquesa cultural”.

Les Nits Daurades, per a Pere Granados contribueixen a completar les activitats estiuenques dels nostres visitants, els quals entenen les nostres festes d’estiu com un element més de l’oferta turística de la ciutat.

El batlle salouenc ha agraït la presència de l’alcalde de Torremolinos, José Ortiz, (pregoner de les Nits Daurades), amb qui comparteix “esperit de servei” i un ferm compromís amb la societat des de la proximitat i el contacte directe amb els ciutadans, treballant pel seu benestar i la qualitat de vida.

L’alcalde de Salou durant l’acte

Granados, durant el seu discurs on barrejava l’anglès, francès, castellà i català, ha repetit una frase de José Ortiz: “No hi ha res més apassionant que lluitar pel futur de la ciutat de cadascú, fent realitat grans somnis col·lectius”.

També ha dit que comparteix amb l’alcalde de la ciutat malaguenya, la voluntat d’impulsar un espai de modernitat, de prosperitat, progrés i convivència.

L’acte ha comptat amb la presència de diferents regidors de l’Ajuntament de Salou, el secretari general de la Presidència de la Generalitat, l’alcalde del Pla de Santa Maria, en representació de la Diputació, el diputat Alejandro Fernández i els regidors de Vila-seca, Cambrils i Tarragona.

 

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course