17. Maig 2024

“DEIXAR-S’HI LA VEU”, EL MISSATGE DE LA JOVE PER FER UNA SANTA TECLA DE 10

REDACCIÓ15 Setembre, 20160

La campanya #SentimJunts segueix amb el seu objectiu de motivar els membres de la Colla Jove de cara a les diades i reptes que els esperen. Els liles van iniciar la campanya per Sant Magí i pretén descriure el fet casteller i el que viuen els components de la colla Jove a través dels sentiments i les emocions. Després del Catllar i l’Arboç, se n’ha estrenat la tercera entrega corresponent a les festes de Santa Tecla, fet que ha propiciat que es versioni el leitmotiv central i s’afegeixi el concepte #SentimSantaTecla.
En aquesta ocasió, el títol escollit ha estat “Deixar-s’hi la veu”, un missatge que explicita el simbolisme de la cançó de l’Amparito Roca, especialment lligada a les celebracions de la Colla Jove i himne de les festes de la patrona de Tarragona.
La campanya, plasmada en un cartell i un vídeo motivacional, transmet l’emoció de les celebracions de la colla a plaça i per Santa Tecla, amb l’energia i intensitat pròpies del càntic de l’Amparito.Cartell Deixar-s'hi la veu missatge

Assaig amb sopar popular i Porta un Amic: arriba el Primer Diumenge de Festes

Els liles tenen encara dues cites per preparar la diada de Festa Major del dia 18. El primer assaig serà avui dijous dia 15, a les 20.30 hores. En acabar l’assaig hi haurà un sopar popular a preu reduït per celebrar l’inici de la Festa Major.
El segon assaig serà divendres 16, i s’espera que aplegui un gran nombre de castellers/es i simpatitzants. No només per tota la gent que s’espera que vingui al local del Cos del Bou, sinó perquè serà en format ‘Assaig Porta un Amic’. Començarà puntual a les 22.00 hores i hi estan convidats tots els familiars, companys, i amics de tots els membres de la Colla que vulguin donar un cop de mà a l’assaig. En agraïment, i per recuperar forces, la Colla oferirà refrescos a castellers i convidats, i els regalarà la samarreta de la Colla Jove.

Ambició, concentració i treball per assolir grans estructures

Aleix Bordas remarcava a l’assaig de dimarts passat la complexitat de les estructures que s’estan treballant al local. “Quan ens enfrontem a castells com el 3de10fm o el 3d9fa hem de controlar el nerviosisme, apostar per l’estabilitat en tots els pisos i saber molt bé a què ens enfrontem. Hem d’assimilar que són castells que haurem de batallar i pels quals necessitem tenir el local a rebentar, amb tothom ajudant i molt concentrat”.
Per altra banda, el Cap de Colla de la Jove afegia que “malgrat que els objectius estan a fer un pas endavant, cal ser humils i no podem perdre el respecte a altres estructures més consolidades com el 5d9f o el 9d8, perquè justament són els castells que ens obriran les portes a tot el que està per venir”.
La Colla Jove Xiquets de Tarragona es prepara per al tram final de la temporada amb una agenda atapeïda i exigent. En poc més de quinze dies, els liles tenen quatre grans cites: l’actuació del Primer Diumenge de Festes, el diumenge dia 18; la diada de Santa Tecla, el divendres 23; la de la Mercè a la plaça de les Cols l’endemà; i tot just acabada la Festa Major, el diumenge 2 d’octubre, arribarà l’esperada cita amb el Concurs de Castells de Tarragona.
La Colla Jove vol transmetre que la millor manera d’encarar aquest últim tram de temporada i els reptes previstos, és enfocar-los amb la màxima implicació i il·lusió per part de tots els seus membres i simpatitzants. Esforçant-se, treballant i sentint de manera conjunta.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
free download udemy course